論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 01:17 PM 發表。 

希望有雜誌社睇到佢上dero個集啦

呢套野又血腥又驚嚇..我都係唔岩睇
點解佢地拍個d成日都係鬼/驚嚇個類
有冇d平常ge愛情片搵佢地拍

有 ...

我想佢今年總選上番15內

我估唔到有akb成員會拍鬼片
仲要係血腥果隻

唔好意思囉
btw 我都唔知講咩好

最近對阿醬多左好感~
我唔知點解覺得佢係今次個pv裡面好可愛

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-7 13:22 發表。 

我想佢今年總選上番15內

我估唔到有akb成員會拍鬼片
仲要係血腥果隻

唔好意思囉
btw 我都唔知講咩好

最近對阿醬多左好感~
我唔知點解覺得佢係今次個pv裡 ...

優子拍左兩套定一套鬼片啦

呵呵~
atsu魅力沒法擋

btw,你有冇買vb?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 01:29 PM 發表。 

優子拍左兩套定一套鬼片啦

呵呵~
atsu魅力沒法擋

btw,你有冇買vb?

有d咁ge事?
但係仲川拍你唔覺好出奇ge咩

阿醬
不過都係鐘意麻里子多d

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-7 13:31 發表。 

有d咁ge事?
但係仲川拍你唔覺好出奇ge咩

阿醬
不過都係鐘意麻里子多d

係阿-.-...(好耐之前ge事..
聽聞sayaka拍個套有血腥..不過冇睇過-.-

atsu

做咩唔買
諗住同你換- -

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 01:36 PM 發表。 

係阿-.-...(好耐之前ge事..
聽聞sayaka拍個套有血腥..不過冇睇過-.-

atsu

做咩唔買
諗住同你換- -

係咩
完全唔知

省電

- -..
冇買到點換= =

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-7 13:39 發表。 

係咩
完全唔知

省電

- -..
冇買到點換= =

你要惡補下

呵呵atsu

諗住你有買...

聽聞澳門演唱會門票只供mgm會員買
如果演唱會個日係星期六日我都可以說服我阿爸去幫我買但係

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 01:45 PM 發表。 

你要惡補下

呵呵atsu

諗住你有買...

聽聞澳門演唱會門票只供mgm會員買
如果演唱會個日係星期六日我都可以說服我阿爸去幫我買但係

唔好意思囉

從來冇諗過買

但係咩?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-7 13:47 發表。 

唔好意思囉

從來冇諗過買

但係咩?

我諗如果你抽到atsu我同你換麻友阿嘛雖然我都幾鐘意麻友...

akb+ske黎..佢同我地講唔係公演..肥秋會唔會做d唔賺錢ge事阿
如果演唱會個日係星期六日我就可以去..但如果唔係就冇得去

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 01:51 PM 發表。 

我諗如果你抽到atsu我同你換麻友阿嘛雖然我都幾鐘意麻友...

akb+ske黎..佢同我地講唔係公演..肥秋會唔會做d唔賺錢ge事阿
如果演唱會個日係星期六日我就可以去 ...

抽到ace先算啦

咁慘
不過應該會係星期六日開阿?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-7 13:53 發表。 

抽到ace先算啦

咁慘
不過應該會係星期六日開阿?

我個fd第一本就開中女王同nyannyan
        第二本就開中atsu同麻友
           第三本就開中akicha
你話有冇可能抽唔到ace(聽聞u叔最難抽
btw,cn有人買27本都抽唔中akicha

ske官網寫左係1116啦
傳聞黎...如果係賭場開..21歲以下唔比入

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 01:57 PM 發表。 

我個fd第一本就開中女王同nyannyan
        第二本就開中atsu同麻友
           第三本就開中akicha
你話有冇可能抽唔到ace(聽聞u叔最難抽
btw,cn有人買27本都抽唔中akicha

s ...

第2本
係唔係阿
btw 唔會想要akicha-.-..

?
我諗唔會-.-..
akb飯多數都係21下-.-..

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-7 14:22 發表。 

第2本
係唔係阿
btw 唔會想要akicha-.-..

?
我諗唔會-.-..
akb飯多數都係21下-.-..

akicha有個cn ge好想要..
我都同佢換左張atsu~(等緊月尾寄
係阿
唯有望佢會黎香港開(係香港開我一定去..唔理逃課
日本有錢wota個個都過21

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 02:24 PM 發表。 

akicha有個cn ge好想要..
我都同佢換左張atsu~(等緊月尾寄
係阿
唯有望佢會黎香港開(係香港開我一定去..唔理逃課
日本有錢wota個個都過21

原來係咁
為akb逃學

係ge咩
香港唔係阿-.-?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-7 14:39 發表。 

原來係咁
為akb逃學

係ge咩
香港唔係阿-.-?

難得黎香港..逃學都制阿

嗯-.-
你睇係個7個壯士有邊個冇過21

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-7 03:02 PM 發表。 

難得黎香港..逃學都制阿

嗯-.-
你睇係個7個壯士有邊個冇過21

akb女壯士

我想問有冇佢地d相睇