論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 18:02 發表。 
即係點?__?
唔係幾明...

回覆 #2127 `乜春 的帖子

介唔介意我多口問一句..?
你係日本網bit野,,
咁點過數?
賣家係咪會用速遞既方式比你?

我係搵代拍bid
個個代拍收費都唔同

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-25 18:08 發表。 

咁多野既

http://www.48club.com/bbs/thread.php?fid=33&type=252#tabA
睇下

已經比以前少
以前多好多

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 5007
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2131 `乜春 的帖子

原來係咁
(我發覺自己真係咩都唔識)

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 18:15 發表。 
原來係咁
(我發覺自己真係咩都唔識)

呢d唔識都好正常既

VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5007
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2134 `乜春 的帖子

咩都要問人覺得自己好煩

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

(亮點係tkmn)
(差4張)

(愈黎愈多一杯)
(差flash送個張)

(下右面2張唔係公式黎)

(後尾先知呢個係8枚set)
(裙擺差一張)

冇影個d都係月別/單張 唔值得post出黎

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5007
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2136 `乜春 的帖子

呢度應該晒左唔少錢

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 18:42 發表。 
呢度應該晒左唔少錢

又唔可以哂呢個錢既 負面左小小
比起好多生寫飯已經算少

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5007
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2138 `乜春 的帖子

我真係冇你咁有米

你仲死板過我老豆
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-25 06:41 PM 發表。 

(亮點係tkmn)
(差4張: ...

我想睇港版wo
sae歌劇

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 18:46 發表。
我真係冇你咁有米

唔算有啦

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-25 18:49 發表。 

我想睇港版wo
sae歌劇

港版有咩好睇

之前排生寫 之後有個sae飯問我借相簿黎睇
睇到歌劇set就話"我輸啦":em35:

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5007
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2141 `乜春 的帖子

比我呢D..
有一兩張已經好開心~__~

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 19:02 發表。 
比我呢D..
有一兩張已經好開心~__~

當有一兩張之後就開始想要更多
當初我就係咁落坑

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-25 06:55 PM 發表。 

唔算有啦

港版有咩好睇

之前排生寫 之後有個sae飯問我借相簿黎睇
睇到歌劇set就話"我輸啦"

男定女

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-25 19:16 發表。 

男定女

2-3個男 1個女 咁圍住我同我個fd
btw好似得個女係sae飯