論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #2100 bustercheung 的帖子

O,,
我錯了

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

又有野問喇我
我想問呢,,D生寫真係咪唔係成日都有得買
淨係得D特別日子/買日版碟先會有?

(我實在諗唔到有咩辦法係唔連帖之餘又可以推到POST
扣我分吧...)

你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-24 21:14 發表。 
又有野問喇我
我想問呢,,D生寫真係咪唔係成日都有得買
淨係得D特別日子/買日版碟先會有?

(我實在諗唔到有咩辦法係唔連帖之餘又可以推到POST
扣我分吧...)

紅字:
係日拍(即樂天 JPYAHOOBID)
有一堆 日日都有得買
月別個D就1個月得幾日有得買
DVD封入就你買DVD就有 (有D係預約就會送生寫)
藍字:
睇你係邊種生寫
月別 會場限定 -> 特別日子
其他冇
紫字:
日版碟係22ND打後先開始有(仲要係通常盤先有 初回得握手卷冇生寫)

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

生寫不是我們玩的東西

我有一堆未放
想要搵我

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2103 `乜春 的帖子

QUOTE:
紅字:
係日拍(即樂天 JPYAHOOBID)
有一堆 日日都有得買
月別個D就1個月得幾日有得買
DVD封入就你買DVD就有 (有D係預約就會送生寫)
藍字:
睇你係邊種生寫
月別 會場限定 -> 特別日子
其他冇
紫字:
日版碟係22ND打後先開始有(仲要係通常盤先有 初回得握手卷冇生寫)

握手卷即係握手會用既?
通常盤訂係咪平過即場買?

回覆 #2104 -Marco`朗☆ 的帖子
點解咁講

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-24 22:19 發表。 
生寫不是我們玩的東西

我有一堆未放
想要搵我

送比我

岩岩bid左set猜拳blt sae
今個月冇錢bid其他生寫
(仲要bid埋福袋先得)

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-24 22:20 發表。

握手卷即係握手會用既?

點解咁講

紅字:
係 不過係係日本先有用
藍字:
訂係平過買現貨(訂1隻160-180左右 信和現貨=200-230)
如果有信用卡係hmv jp訂就最抵 有店特 有得儲point 仲係發售日送到你屋企 唔洗出旺角

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-24 10:20 PM 發表。

握手卷即係握手會用既?

點解咁講

http://auctions.search.yahoo.co. ... merce&ei=euc-jp
++埋埋好貴

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-24 11:35 PM 發表。 

送比我

岩岩bid左set猜拳blt sae
今個月冇錢bid其他生寫
(仲要bid埋福袋先得)

紅字:
係 不過係係日本先有用
藍字:
訂係平過買現貨(訂1隻160-180左 ...

幾錢@@
福袋呢d可以慢慢bid
post下d生寫啦

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-25 00:14 發表。 

http://auctions.search.yahoo.co. ... merce&ei=euc-jp
++埋埋好貴

幾錢@@
福袋呢d可以慢慢bid
post下d生寫啦

9月定8月SET月別我仲未有
5000YEN結左
同福袋套衫1樣搞到我冇得唔BID福袋
原本仲打算BID AX會場
而家要下個月先有錢BID(睇黎我都係要去返工賺錢)

想睇咩先

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2106 `乜春 的帖子

話說我去HMV個裝度睇
點解同一隻碟可以有兩個價錢= =

QUOTE:
5000YEN結左

想睇咩先

原來你係一set set咁買咖

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 08:09 發表。 
話說我去HMV個裝度睇
點解同一隻碟可以有兩個價錢= =

原來你係一set set咁買咖

係計平D個個價
你可以禁結帳之後禁禁下就會有最終個個價睇
(不過2隻碟就要900YEN運)

通常都係一SET SET買
係香港好難收齊非月別

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2110 `乜春 的帖子

網上購物有危險- -(古老思想)

香港果D係隨幾抽

你仲死板過我老豆
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-25 01:15 AM 發表。 

5000YEN結左

想睇咩先

你計黑帶定咩

ax會場套衫今年麻麻
為akb打工

sae同花花
敦敦你應該冇咩增加

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 16:43 發表。 
網上購物有危險- -(古老思想)

香港果D係隨幾抽

HMV冇風險
始終係國際性連鎖店
睇高登D巴打講話山野樂器都接受海外 夠2XXX YEN免運
姐係3200YEN就送埋黎香港

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-25 16:46 發表。

你計黑帶定咩

ax會場套衫今年麻麻
為akb打工

sae同花花
敦敦你應該冇咩增加

不嬲都計帶
SAE我得10年8月係日版月別

但係SAE影到好電
窮等人家就係咁

阿敦得10年VB紅白SET 11年AX會場SET 海外1 絆BOOK 一杯
有D之前賣左
之前一草到月別有SET就賣 次次都賣都好價錢

阿敦實在玩唔起

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2113 `乜春 的帖子

大約330港紙先送...

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-25 16:58 發表。 
大約330港紙先送...

日本寄EMS本身都貴
而家個價包埋運費都仲平過係信和買