論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-20 23:15 發表。 

花花雙馬尾

河西k5個unit

予約したクリスマス
君と虹と太陽と

成日都雙馬尾架咩 之前紅白個look都係雙馬尾

我記得上年完左之後 n小姐話想唱

如果有就聽日出

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-20 11:18 PM 發表。 

成日都雙馬尾架咩 之前紅白個look都係雙馬尾

我記得上年完左之後 n小姐話想唱

如果有就聽日出

呢首真係唔錯

好期待阿

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-21 18:34 發表。 

呢首真係唔錯

好期待阿

今日個LIST好滿意
不過覺得"你同我的關係"有D低
初日終於跌出D4
PIONEER都係得3X 仲以為今年會上高D TIM

0奶同YUKIRIN唱 DEMODEMO我覺得好好笑
SCREEN又將兩個鏡頭合埋一齊 有個D淡出淡入個D 好似影子分身術
係戲院忍笑忍左好耐

好彩今日最終都決定買飛入場睇

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-21 08:55 PM 發表。 

今日個LIST好滿意
不過覺得"你同我的關係"有D低
初日終於跌出D4
PIONEER都係得3X 仲以為今年會上高D TIM

0奶同YUKIRIN唱 DEMODEMO我覺得好好笑
SCREEN又將兩個鏡 ...

atsu+tomo個unit ok啦我覺得
初日跌我預左

我覺得雙大小姐唔錯
不過都係有mikachi好

我果2首仲未出

shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2088 `乜春 的帖子

你都冇睇??
你坐咩位XD

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-21 21:02 發表。 

atsu+tomo個unit ok啦我覺得
初日跌我預左

我覺得雙大小姐唔錯
不過都係有mikachi好

我果2首仲未出

都係既
FAINT又圈外 仲以為花花返黎D人會投

MIKACHII是最好的

50%圈外

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-21 21:26 發表。
你都冇睇??
你坐咩位XD

有睇
嘉禾 J行

VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2091 `乜春 的帖子

O...
我係康怡睇=v=

你仲死板過我老豆
冷小月
初級會員

UID 33575
積分 23
經驗 2
YK幣 99
帖子 2
精華 0
註冊 2010-3-26
用戶註冊天數 5160
用戶失蹤天數 4476
性別 男生
狀態 離線

我個朋友今日去德福睇 不過2舊水有d貴

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2093 冷小月 的帖子

250蚊
睇3個幾鐘
差唔多啦~

你仲死板過我老豆
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-21 09:35 PM 發表。 

都係既
FAINT又圈外 仲以為花花返黎D人會投

MIKACHII是最好的

50%圈外

有睇
嘉禾 J行

faint真係好正

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-21 21:52 發表。 

faint真係好正

何止正 簡直神

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-21 21:37 發表。
O...
我係康怡睇=v=

嘉禾已經係4間入面最近我既一間
希望下次屯門有直播
有好多屯門友係飯黎架
成日有出去市區

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-21 21:48 發表。
250蚊
睇3個幾鐘
差唔多啦~

上年AX一場200 睇哂4日好似5XX定6XX ONLY

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-21 11:32 PM 發表。 

何止正 簡直神

嘉禾已經係4間入面最近我既一間
希望下次屯門有直播
有好多屯門友係飯黎架
成日有出去市區

上年AX一場200 睇哂4日好似5XX定6XX ONLY

AX2010就絕後啦

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-21 23:51 發表。 

AX2010就絕後啦

hr第1 咁dvd box個封面咪同上年一樣?

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4091
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2098 `乜春 的帖子

其實HR係咩- -?

你仲死板過我老豆
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4722
用戶失蹤天數 1056
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

Heavy Rotation