論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-24 08:04 PM 發表。 

su一向都唔貴
1個ug1個13名 你覺得邊個貴d

我拎住張相個時 有3個人同時問我點換

但係真係好少人飯rie咁

aki多飯

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-25 14:39 發表。 

但係真係好少人飯rie咁

aki多飯

d人低調姐
唔少既

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-25 09:52 PM 發表。 

d人低調姐
唔少既

真係好似未見過咁濟
係rie d生寫度畢業就見過

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-25 23:39 發表。 

真係好似未見過咁濟
係rie d生寫度畢業就見過

少人放姐係買返黎唔會賣姐

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-26 05:59 PM 發表。 

少人放姐係買返黎唔會賣姐

你嬴

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-27 17:31 發表。 

你嬴

sae都係

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-27 10:24 PM 發表。

sae都係

sae飯好長情 我見過有d人真係可以推幾年
我覺得amina同ayarin都係 d人唔放

btw show收藏
決定左只係玩才加算
買碟先係第一
而家連咪醬都玩唔起啦我

碟:

2隻台版 18th type-b 19th type-b
台版好膠 以後唔買

2隻日版 16th劇場 21st type-a
16th果隻諗住試下手氣抽劇特 點知最尾x2036
21st完全為左投票

日版 diva 1st type-e (好似係
第一次買分小隊同埋第一次行信和黑店

生寫: (只玩才加)

港版feb
本來月別仲有set may 但係佢而家唔係好理我咁
9月開始收哂月別

17th同18th劇特

19th同20th劇特

21st劇特 同diva特典
總選果張要$75 才加生寫黎講算貴
17-20th同diva都係bid番黎 咁多張加埋都係510yen 好抵

神tv同春姐放比我果張

本來仲有set藥師寺同張周刊特
但係日拍果個人唔記得寄比我

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-28 15:51 發表。 

sae飯好長情 我見過有d人真係可以推幾年
我覺得amina同ayarin都係 d人唔放

btw show收藏
決定左只係玩才加算
買碟先係第一
而家連咪醬都玩唔起啦我

碟:
http ...

ayarin我發覺d人一係好貴一係好平
我set福袋rmb50 有set gacha都係80
我全部ayarin都係低價買入
有人問我福袋放唔放我都堅決唔放

amina都有人放 但係ayarin真係好少
我而家都係收sae同夏希個d算數

碟........
我有冇哂過?

bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4722
用戶失蹤天數 1056
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1583 `乜春 的帖子

淨係收佢兩個?@@.;;

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2011-7-28 17:20 發表。 

如果其他本命有平既話都會收
不過就主收sae同夏希

漏左花花tim

管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4722
用戶失蹤天數 1056
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-28 05:44 PM 發表。 

如果其他本命有平既話都會收
不過就主收sae同夏希

漏左花花tim

仲諗緊收唔收同收邊個好._.

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-28 05:14 PM 發表。

ayarin我發覺d人一係好貴一係好平
我set福袋rmb50 有set gacha都係80
我全部ayarin都係低價買入
有人問我福袋放唔放我都堅決唔放

amina都有人放 但係ayarin真係好少
我 ...

福袋咁平既
ayarin日拍算貴..ug黎講

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2011-7-28 05:20 PM 發表。 

成日見佢敦敦入手

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2011-7-28 17:54 發表。 

仲諗緊收唔收同收邊個好._.

有一張就會開始入地獄

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-28 18:09 發表。

福袋咁平既
ayarin日拍算貴..ug黎講

成日見佢敦敦入手

個個人清貨掛

ayarin個價係日拍同sae差唔多

我琴晚見到lovetan 1set 1000yen
好想要

敦敦個d全部係抽/換返黎架

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-28 06:52 PM 發表。 

有一張就會開始入地獄

個個人清貨掛

ayarin個價係日拍同sae差唔多

我琴晚見到lovetan 1set 1000yen
好想要

敦敦個d全部係抽/換返黎架

同意
入手左張mayu特典唔夠一個月破地獄咁濟

ayarin貴

愈黎愈平

換到敦敦

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4722
用戶失蹤天數 1056
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-28 09:34 PM 發表。 

同意
入手左張mayu特典唔夠一個月破地獄咁濟

ayarin貴

愈黎愈平

換到敦敦

唔係好明@@.;;