論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [已棄坑][回歸基本]Dry.Angel NST Beta3 (幹.天使NST)
qwqw25888
普通會員

UID 37756
積分 437
經驗 2
YK幣 78
帖子 29
精華 0
註冊 2010-11-2
用戶註冊天數 4924
用戶失蹤天數 3904
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
天使大大
請問何時會有新的改版?
期待下次改版有新的槍.殭屍.角色
對了我發現一個問題

一般模式
]+4購買手榴彈 然後沒有丟出去被BOT殺死
下場]+7重新購買上次武器
顯示說你已經購買XXX手榴彈
但手榴彈 按4沒顯示
只能買另外1個手榴彈才顯示

一刀斷罪 拔出刀沒音效

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ya0857846
初級會員

UID 40048
積分 1
經驗 1
YK幣 102
帖子 1
精華 0
註冊 2011-1-26
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 4837
來自 ★台灣☆
性別 男生
狀態 離線

發表於 2011-1-27 10:29 AM  資料 文集 短消息  zxc881001cxz@yahoo.com.tw
希望

能下次更新能把槍都加到我的最愛

別跟我裝認識= =
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
calvinngth111
普通會員

UID 39823
積分 120
經驗 46
YK幣 239
帖子 84
精華 0
註冊 2011-1-17
用戶註冊天數 4848
用戶失蹤天數 3594
性別 男生
狀態 離線

關於戰神之章的問題

我更新左幹.天使CSO-NST 1011更新之後,想同人一起玩戰神之章,但係一去到選擇角色的頁面,就無論選擇CT or T都彈返去選擇CT or T個頁面,玩唔到.(其中一個已經入左去)

deeplaulome
初級會員

UID 213
積分 42
經驗 5
YK幣 62
帖子 7
精華 0
註冊 2006-11-14
用戶註冊天數 6373
用戶失蹤天數 4814
狀態 離線

請問.點解幹天使版本nst 3條line好似死哂咁既.

卡比
初級會員

UID 39739
積分 55
經驗 0
YK幣 51
帖子 13
精華 0
註冊 2011-1-14
用戶註冊天數 4850
用戶失蹤天數 4807
來自 冥界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1152 asd132 的帖子

可以ㄚ,按I然後按4
死光光嚕

yipwingshing (反橘仔)
普通會員

在線王勳章  
UID 37775
積分 997
經驗 74
YK幣 779
帖子 519
精華 0
註冊 2010-11-3
用戶註冊天數 4923
用戶失蹤天數 1638
來自 TW
性別 男生
狀態 離線

我想問幹.天使,
更新1006候,會有個倉庫
我玩的時候覺得,
玩nst是因為多槍!
倉庫現在得16個
太少啦!

d人話有倉庫是因為cs1.6有限制
我想問,所說的限制是咩!!
是太多槍,太多模式,太多amx????
如果是模式可不可以del
現在有多個模式,不過我好多不會玩
0.一般模式
1.死鬥模式
3.團隊死鬥
4.殭屍3模式
5.大亂鬥
6.災厄之章
7.戰神之章

死鬥模式,大亂鬥,災厄之章,戰神之章是不常玩
!!!!
我想del 一些模式!!!

請問怎麼辦!!!

你自己個
程式好正,不過戰神之章有d問題!!
你個新H選單不好,我想只前個選單好d!!
(意見)

請回,5該,我想del一d模式

普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 34151
積分 20431
經驗 1121
YK幣 3507
帖子 2980
精華 0
註冊 2010-4-16
用戶註冊天數 5124
用戶失蹤天數 3789
性別 男生
狀態 離線

del nst_mywpn,系nst_wpn某d5用既槍前+;

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5363
用戶失蹤天數 852
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1161 yipwingshing 的帖子

倉庫係16個就16個冇得改
唔開倉庫CS就載入昵所有模組,一禁人物就彈
D 模式係冇可能,其他人都要玩,加上D左你都唔會順D
戰神右有咩問題
H選單禁你想加咩功能

普通會員

在線王勳章  
UID 37775
積分 997
經驗 74
YK幣 779
帖子 519
精華 0
用戶註冊天數 4923
用戶失蹤天數 1638
來自 TW
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1163 我不會喔 的帖子

我係說. . .
我知道倉庫1.6個個可能沒得改
,我知道好像是載入問題,
不過想知可不可以解決!!
(有d人話在nst mywpn 個到 把1改了0
有d人更話在cso nst 個 nst wpn d槍del剩40把就得)
我想why 1005 5使用倉庫??是否因為d模式多的問題??

!!另外,我5係想你del 個模式(5係要你更新),
我只是想你教我del 模式!!
H選單. . .
我想你+的功能如下
1.好像以前一樣,可以隋時+bot!!
2.可以一禁d bot 掛了(kill了)
. . .

我會支持你的!!

普通會員

在線王勳章  
UID 37775
積分 997
經驗 74
YK幣 779
帖子 519
精華 0
用戶註冊天數 4923
用戶失蹤天數 1638
來自 TW
性別 男生
狀態 離線

個戰神問題!!

d bot轉了團隊死鬥
!!

可否+一個自動炮台

最近5次評分記錄
我不會喔   2011-1-29 05:49 PM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5363
用戶失蹤天數 852
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1164 yipwingshing 的帖子

D模式其實應該D左AMXX就得
H選單個D功能OK下次更新加
戰神唔加BOT就得
自動炮台唔會打戰神D人,戰神D人都唔會打佢
加泥做咩

w205303
初級會員

UID 36446
積分 8
經驗 1
YK幣 108
帖子 4
精華 0
註冊 2010-9-11
用戶註冊天數 4976
用戶失蹤天數 4833
性別 男生
狀態 離線

我家不能玩捏
他出現這個
Failed to initalize authentication interface. Exiting...
怎麼辦拉
各位大大幫幫我

w205303
初級會員

UID 36446
積分 8
經驗 1
YK幣 108
帖子 4
精華 0
用戶註冊天數 4976
用戶失蹤天數 4833
性別 男生
狀態 離線

我家是win7
是系統問題嗎??

w205303
初級會員

UID 36446
積分 8
經驗 1
YK幣 108
帖子 4
精華 0
用戶註冊天數 4976
用戶失蹤天數 4833
性別 男生
狀態 離線

幹天使大幫我解決一夏!

w205303
初級會員

UID 36446
積分 8
經驗 1
YK幣 108
帖子 4
精華 0
用戶註冊天數 4976
用戶失蹤天數 4833
性別 男生
狀態 離線

無言

我家是win7
是系統問題嗎?
我之前就有玩但是電腦中毒...