論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [已棄坑][回歸基本]Dry.Angel NST Beta3 (幹.天使NST)
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5360
用戶失蹤天數 850
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #571 小狗x托柒 的帖子

所以你自己出補丁,唔好用我補丁~.~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 616
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

我會用的
我識揀架ma@_@
傻豬豬..

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
puipui1223
普通會員

UID 35951
積分 181
經驗 34
YK幣 61
帖子 75
精華 0
註冊 2010-8-22
用戶註冊天數 4993
用戶失蹤天數 4196
性別 男生
狀態 離線

我想單1005個個00

a
a
aa
a
a
aa

a
a
a
aa
a
a
a
a
a
a
財神. (這帳已被阿鋒KO了)
普通會員

論壇週年紀念星章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 36972
積分 2000
經驗 167
YK幣 146
帖子 501
精華 0
註冊 2010-10-2
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 4294
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2010-10-5 07:07 PM 發表。 
amxx個到會
hud都會
wpn都會
好多都會-.-

我係話正多個CSO-NST 既FILE之後正你果個小狗狗-,-

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 616
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

我知
備份呀ma@_@
我今日會出最新補丁
小狗版+YK版合併@_@
放心..我吾會發精準射擊出黎@_@我連sma檔都吾會比你地@_@
w0哈哈

普通會員

UID 36972
積分 2000
經驗 167
YK幣 146
帖子 501
精華 0
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 4294
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2010-10-6 04:09 PM 發表。 
我知
備份呀ma@_@
我今日會出最新補丁
小狗版+YK版合併@_@
放心..我吾會發精準射擊出黎@_@我連sma檔都吾會比你地@_@
w0哈哈

點解狗版只係玩到屍3
仲有,做英雄玩唔到英雄槍5AD

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 616
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

因為你放更新包個陣冇轉一般模式
請重裝吧

普通會員

UID 36972
積分 2000
經驗 167
YK幣 146
帖子 501
精華 0
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 4294
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2010-10-6 04:47 PM 發表。 
因為你放更新包個陣冇轉一般模式
請重裝吧

/口\"
FU*K又要DL過

ray61591329
普通會員

UID 36611
積分 2564
經驗 2233
YK幣 5604
帖子 71
精華 0
註冊 2010-9-17
用戶註冊天數 4967
用戶失蹤天數 3171
性別 男生
狀態 離線

小狗版今日幾時出!

k87y78 (VoNGoLa X)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章  
UID 36514
積分 1518
經驗 455
YK幣 1237
帖子 772
精華 0
註冊 2010-9-13
用戶註冊天數 4971
用戶失蹤天數 524
來自 CG世界
性別 男生
狀態 離線

我想問呢.....點解小狗版nst看不到拿著ak英雄槍&英雄槍,但係加左favourite之後又睇到...

必死的決心
小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 616
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

姐系?
字數補丁.rar

lam1013
初級會員

UID 36629
積分 50
經驗 15
YK幣 129
帖子 14
精華 0
註冊 2010-9-18
用戶註冊天數 4966
用戶失蹤天數 4663
性別 男生
狀態 離線

==

+把迷彩夜鷹得唔得啊

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5360
用戶失蹤天數 850
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #576 小狗x托柒 的帖子

有種你就唔好用我d補丁

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 616
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

s0rry大佬..
以後都會用@_@
用黎整合我個小狗版
決定左..我個post再沉我以後都吾再發小狗版比人@_@

普通會員

UID 36972
積分 2000
經驗 167
YK幣 146
帖子 501
精華 0
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 4294
性別 男生
狀態 離線

回覆 #585 小狗x托柒 的帖子

可唔可以放成個狗FILE出黎.我次次都係玩唔到/__\"