論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 唔想再自己一個,招真心女朋友(16-17歲)最好港島
frankie888
初級會員

UID 32758
積分 17
經驗 6
YK幣 112
帖子 4
精華 0
註冊 2010-2-5
用戶註冊天數 5219
用戶失蹤天數 5190
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
唔想再自己一個,招真心女朋友(16-17歲)最好港島

唔知幾時先可以搵到一個同我長長久久既女朋友呢?
我唔想再受多一次傷..唔開心既回憶一次就夠了...

自我介紹
本人18歲,自認唔係靚仔果隻
住香港仔
相:msn有
對愛情好專一
身高 : 170左右身型: 適中-120磅
唔食煙 , 應酬先飲酒
星庭 : 雙子座
電話3台
我唔介意你成日打比我,叫我成日陪住你
------------------------------------------
搵女朋友既要求 :
年齡 : 16-17
樣順眼,長頭髮就可以啦
要對愛情專一,認真
斯斯文文,唔煙,唔酒,唔蒲
要輕過我-110左右啦
唔要港女
要近我.最好都係住南區,之後港島區
最好同我同台(唔係都冇所謂)
最好可以得閒出到夜街
-------------------------------------------
玩玩下既就唔好add我!
我MSN :[email protected]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
frankc520
初級會員

UID 32773
積分 26
經驗 -1
YK幣 96
帖子 35
精華 0
註冊 2010-2-6
用戶註冊天數 5218
用戶失蹤天數 4093
性別 男生
狀態 離線

你好高要求,你死心,可能沒

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
frankie888
初級會員

UID 32758
積分 17
經驗 6
YK幣 112
帖子 4
精華 0
註冊 2010-2-5
用戶註冊天數 5219
用戶失蹤天數 5190
性別 男生
狀態 離線

真係好高咩- -?

dicky (一生誓愛)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
註冊 2009-10-2
用戶註冊天數 5345
用戶失蹤天數 4660
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 frankie888 的帖子

都幾高下= ="

★無論如何還是祝福你...該做的都做了?也許現在的你..幸福得多了"
frankie888
初級會員

UID 32758
積分 17
經驗 6
YK幣 112
帖子 4
精華 0
註冊 2010-2-5
用戶註冊天數 5219
用戶失蹤天數 5190
性別 男生
狀態 離線

cm~~~~~

MelodyHi (某琛.ChinG`)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
註冊 2007-7-19
用戶註冊天數 6151
用戶失蹤天數 1958
性別 女仔
狀態 離線

自己開個ac應自己-___-您好神奇

hk_people
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 28277
積分 6305
經驗 3701
YK幣 8866
帖子 2236
精華 0
註冊 2009-6-28
用戶註冊天數 5441
用戶失蹤天數 1501
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 frankie888 於 2010-2-9 10:48 PM 發表。 
唔知幾時先可以搵到一個同我長長久久既女朋友呢?
我唔想再受多一次傷..唔開心既回憶一次就夠了...

自我介紹
本人18歲,自認唔係靚仔果隻
住香港仔
相:msn有
對愛情好專一
身高 : 170左右身型: 適中-120 ...

唔要港女好難架wo
香港大把港女
做毒男算啦你

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6116
用戶失蹤天數 4157
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

我冇一樣要求係中

但我不是港女- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
段天
初級會員

UID 32767
積分 59
經驗 14
YK幣 134
帖子 12
精華 0
註冊 2010-2-6
用戶註冊天數 5218
用戶失蹤天數 5069
性別 男生
狀態 離線

我仲高1米84

回憶會摧毀一個人、執著也能摧毀一個人。
frankie888
初級會員

UID 32758
積分 17
經驗 6
YK幣 112
帖子 4
精華 0
註冊 2010-2-5
用戶註冊天數 5219
用戶失蹤天數 5190
性別 男生
狀態 離線

有冇人可以幫下手留下cm~~

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 2958
性別 女仔
狀態 離線

搵女朋友既要求 :
樣順眼,長頭髮就可以啦
要對愛情專一,認真
要輕過我-110左右啦
唔要港女
要近我.最好都係住南區,之後港島區
最好同我同台(唔係都冇所謂)
最好可以得閒出到夜街

10樣中7樣

不過冇興趣

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 4056
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-2-17 02:17 AM 發表。 
搵女朋友既要求 :
樣順眼,長頭髮就可以啦
要對愛情專一,認真
要輕過我-110左右啦
唔要港女
要近我.最好都係住南區,之 ...

斯斯文文笑左

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 2958
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-2-17 18:08 發表。 

斯斯文文笑左

我係日常生活講野絕對唔會斯斯文文

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 4056
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-2-17 06:15 PM 發表。 

我係日常生活講野絕對唔會斯斯文文

大把人係囉
基本上我都係架

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 2958
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-2-18 19:17 發表。 

大把人係囉
基本上我都係架

我已經比人認定係絕對爛口