論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 有睇過梁望峰D書嗎?
christymeimei (燒賣:D)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 19799
積分 1735
經驗 534
YK幣 1337
帖子 792
精華 0
註冊 2008-11-22
用戶註冊天數 5632
用戶失蹤天數 4495
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
有睇過梁望峰D書嗎?

他D書勁好睇,

又一推介@v@

《We》:
1- 惡魔天使

2- 與維納斯的最後相認

3- 當企鵝愛上悲傷的北極熊

4- 差1%就愛上你

5- 送你一個無暇的身分

6- 潘朵拉的幸福密碼高清版

7-10大最愛排行榜

8-排行榜外的真命天子

9-仙人掌公主的曖昧遊戲

《Oh》:
1:Oh!戀上鄰座的你!

2:Oh!最強第三者出現了!

3:Oh!我和校花的地下戀情!

4:Oh!我的飄移感情大結局!

5:Oh!誘惑我的可愛惡魔!

6:Oh!我走光了的曖昧愛情!

7:Oh!解封了的愛情密碼!

8:Oh!最壞與最完美的愛情對手!

9:Oh!由零開始愛上你!

仲有《Demon》,《They》,,《Go》........

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5398
用戶失蹤天數 4111
性別 女仔
狀態 離線

我唔係幾中意佢D書.`-.-
我睇過[Oh]`

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Yk_野蠻人
普通會員

UID 30328
積分 950
經驗 392
YK幣 786
帖子 555
精華 0
註冊 2009-9-29
用戶註冊天數 5321
用戶失蹤天數 5155
性別 女仔
狀態 離線

正係睇過當企鵝愛上悲傷的北極熊喳
其他冇睇過

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6089
用戶失蹤天數 4130
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

講真我唔係好睇書=.=

得閒先睇下吧-.-

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
Yk_野蠻人
普通會員

UID 30328
積分 950
經驗 392
YK幣 786
帖子 555
精華 0
用戶註冊天數 5321
用戶失蹤天數 5155
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2009-10-18 04:21 PM 發表。 
講真我唔係好睇書=.=

得閒先睇下吧-.-

我咦家睇緊金庸先生既飛狐外傳下

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6089
用戶失蹤天數 4130
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 Yk_野蠻人 的帖子

金庸=口=

老師話睇金庸d書第時作文會好勁`唔知真唔真呢..

但係我真係對睇書冇興趣- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
Yk_野蠻人
普通會員

UID 30328
積分 950
經驗 392
YK幣 786
帖子 555
精華 0
用戶註冊天數 5321
用戶失蹤天數 5155
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2009-10-18 04:24 PM 發表。 
金庸=口=

老師話睇金庸d書第時作文會好勁`唔知真唔真呢..

但係我真係對睇書冇興趣- -

唔係wo 但係點解我睇左金庸d書作文都係mama既

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6089
用戶失蹤天數 4130
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 Yk_野蠻人 的帖子

老師話睇金庸d書唔係凈係睇情節`

要睇埋佢d文筆喎- -但係我真係冇睇過所以答你唔到- -

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5743
用戶失蹤天數 5229
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 Yk_野蠻人 的帖子

我屋企既藏書以衛斯理為激多

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6089
用戶失蹤天數 4130
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

岩岩睇左咩咩戀上鄰座的你

好睇- -

Yk_野蠻人
普通會員

UID 30328
積分 950
經驗 392
YK幣 786
帖子 555
精華 0
用戶註冊天數 5321
用戶失蹤天數 5155
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-10-18 04:40 PM 發表。
我屋企既藏書以衛斯理為激多

你有幾多本呀?
我正係買左2本喳

koey1330
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30816
積分 381
經驗 116
YK幣 398
帖子 181
精華 0
註冊 2009-10-26
用戶註冊天數 5294
用戶失蹤天數 4962
性別 女仔
狀態 離線

有喔...勁正..之前晚晚都系張床到睇完先訓=)

AgathaLam
普通會員

UID 32660
積分 273
經驗 -149
YK幣 133
帖子 298
精華 0
註冊 2010-1-29
用戶註冊天數 5199
用戶失蹤天數 2937
性別 女仔
狀態 離線

yes
Oh:
1:Oh!戀上鄰座的你!

2:Oh!最強第三者出現了!

3:Oh!我和校花的地下戀情!

4:Oh!我的飄移感情大結局!

5:Oh!誘惑我的可愛惡魔!

6:Oh!我走光了的曖昧愛情!

7:Oh!解封了的愛情密碼!

8:Oh!最壞與最完美的愛情對手!

9:Oh!由零開始愛上你!

7-10大最愛排行榜

8-排行榜外的真命天子

9-仙人掌公主的曖昧遊戲

amy0108
普通會員

UID 26957
積分 479
經驗 50
YK幣 333
帖子 97
精華 0
註冊 2009-5-23
用戶註冊天數 5450
用戶失蹤天數 4729
性別 女仔
狀態 離線

有呀
They果個系列好好睇嫁!!!

I love SHOW!!!!^^