論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `轉=]] { 姣 ,, 就 是 我 的 本 性 ,, ! 18+ }
ligiamak1234 (love&miss micheal jac ...)
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章  
UID 21884
積分 1268
經驗 393
YK幣 1293
帖子 740
精華 0
註冊 2009-1-22
用戶註冊天數 5616
用戶失蹤天數 5347
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2009-5-20 06:49 PM  資料 文集 短消息  ligiamak1234567@yahoo.com.hk
`轉=]] { 姣 ,, 就 是 我 的 本 性 ,, ! 18+ }

人 物 介 紹 喔`

琪`姣?吾姣?冇人知;D`屋企冇$$$$$$$`所以佢為左錢`咩刀做得出`就算系出賣自己`十六歲既一個女仔`老豆老母好衰-3-!`

冰`人品麻麻-v-!`屋企吾算有好多$`又吾算系少錢喎!`同琪好好朋友`成日叫琪吾好搞到好似雞甘;>

帥`十八歲帥哥-3-!`以為琪系雞-^-`搭上左佢`有$______________________$!!!`屋企得佢同工人`

龍`二十一歲了-v-老伯伯:]`好有錢囉咩事`  保持神秘-_-!`

e個故事有好多18+

---------------------------------------我係無用既分介線-----------------------------------------------------------

ch.1   陌生屋企♥`

姣米就系姣l0`有波身材好就有仔埋你身咖nA`香港地有邊個男仔吾系甘ah?!`
琪媽`{ 囡囡`你要獨立咖nA`吾可以再系甘咖nA,, }
琪`{ 得拉`你想我自己搵野做`養自己mA`吾洗講`898,, }
琪爸`{ 系囉`走nA走nA`89078!`好行吾送^___^ }                    <-邊有老豆甘講野咖?!`
出到街`我漫無目的甘行`行下行下`去到一個沙灘`戈到好令`
我坐底左系沙灘到`望住個海`空白一片甘`好似我而加既心情`
諗下諗下`竟然喊左出黎-_-..
琪`{ 唉`點解佢兩個可以甘樣對我?!我有咩做錯ah上帝/v\?! }
x`{ 做咩ah令女`喊ah?!喊左吾令咖拉喎` }
琪`{ 你理得我?!我中意喊就喊;吾喊就吾喊!` }
x`{ 黎ah`哥哥請你食糖糖`吾好喊nA` }
琪`{ 哈`你當我細路ah-v-?` } 「0h」高左頭`心諗{ 又幾令仔喎,,,溝到佢米發達?! }
x`{ 吾系點ah`哇`明明令女`喊左成個豬八怪甘... }
琪`{ 蝦,,!`你講咩ah!`信吾信我打你屎忽ah拿.\/.! }
x`{ 呵呵,,!吾嘈lU`笑番米幾好.v. }
琪`{ 系尼`你叫咩名ah-_-` }
x`{ 我叫帥ah`你尼` }
琪`{ 我叫ah琪-,-` }
帥`{ 我屋企m0人ah`不如黎坐下` }
琪`{ 喔,, }   <-媽媽話過吾可以隨便跟陌生去街咖.\/.
                                         續.__.

♥ 希望你地會仲意喇>v<`
♥ 多多支持喔=]]

Micheal..You Gone Too Soon..
You Are The One And Only..
The King Of Pop..
I Wish You Will Be Happy..
And I Just Want To Said I Love You..Miss You So Much..
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ligiamak1234 (love&miss micheal jac ...)
普通會員

UID 21884
積分 1268
經驗 393
YK幣 1293
帖子 740
精華 0
用戶註冊天數 5616
用戶失蹤天數 5347
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-5-20 06:50 PM  資料 文集 短消息  ligiamak1234567@yahoo.com.hk
ch.2   做工人魯♥`

當我去到帥屋企;p`
帥`{您是旦搵位坐得咖拉-vv-!}
琪`{哇..你屋企刀好大下喎..`}
帥`{系咩-3-`不如去我間房睇下`}
琪`{好ah>///<!}
帥`{拿`}
琪`{嘩..好令令ah..`重有浴室t!m!`}
帥`{想吾想擁有?_?}
琪`{更系想nA`旦系我刀冇甘多錢...`}
帥`{洗咩姐`你系到住米得l0`}
琪`{下-3-`吾想麻煩到你同你屋企人咩/v\?}
帥`{刀話我屋企得我同我工人-.-!}
琪`{系喎-_-`吾記得左t!m,}
帥`{點樣?}
琪`{好牙..旦系我可吾可以系到打工?}
帥`{點解-_-`}
琪`{因為我吾想欠人野-3-v}
帥`{甘好nA`我有樣更加岩你既工作`就系做我專人既工人`重要跟我番學`}
琪`{是旦nA`-3-!} 心諗`[番學米都系益左我v[]v?]
帥`{我沖涼先nA`}
琪`{喔-,-...}
到左我沖涼時間;p`
帥`{仙姐`幫我招呼下尼位小姐`}
仙`{好既..少爺`}
仙`{小姐,,少爺好少帶女仔番屋企咖,,}
琪`{下`睇佢個樣好似好花心甘-3-v}
仙`{吾系咖,,少爺好慘咖,,吾講拉;你拎尼D衫褲毛巾入去沖涼拉`}
琪`{喔0.0v}

續`...___今集有點沉悶-3-

And I Just Want To Said I Love You..Miss You So Much..
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 21884
積分 1268
經驗 393
YK幣 1293
帖子 740
精華 0
用戶註冊天數 5616
用戶失蹤天數 5347
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-5-20 06:50 PM  資料 文集 短消息  ligiamak1234567@yahoo.com.hk
ch.3   哇   $o$   ♥`

到左第2日:〕`
琪`{哇`點解你會系我隔離?!}
帥`{點解吾得-_-`重有,,尼間房系我咖loR-V-}
琪`{下`甘好笑`我吾會夢遊咖w0}
帥`{哈`甘我就吾知拉;)`}                                             
當我地刷完牙洗完面x]                                         
帥`{換左佢}  拎住一套白色既 野,                                       
琪`{下-_-跟您去邊ah?! }                                                   
帥`{番學-.- }                                                                       
琪`{okok-3- }                                                                  
-------------------------------------------------------------------------
**番到學校嚕`
我地行入課室`好多人望住佢....同我-`吾知系吾系我令女尼a0a!?`
我坐番埋位-3-`我話去廁所..行行下有個男同學問我`
男同學z`{令女.__.`有冇仔ah?!}
琪心諗`[哇,,你甘豬`收左皮先搵我拉...牙..吾好..同你拍拖刀可以呃你吾少錢A0A]
琪`{喔喔`有ah..旦系我講個秘密你知牙..我好憎佢ah}
男同學z`{點解?!}
琪`{唉`吾好提![個樣好似想喊甘]我好吾開心/0\`}
男同學z`{甘不如同佢分手..}
琪`{吾得咖`...點可以....}
男同學z`{甘你刀好慘下...}
琪`{唉`而加人又樣衰`又冇錢,,刀吾知點算/_\`}
男同學z`{拿...我借住比你先拉`q_q![拎左五張1000蚊出黎] }`
琪心諗`[哇$_______$發達拉$0$!`]{耶;;多謝你ah..令仔;;}講完咀左佢個面一啖-3-!`
                                                    續.

普通會員

UID 21884
積分 1268
經驗 393
YK幣 1293
帖子 740
精華 0
用戶註冊天數 5616
用戶失蹤天數 5347
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-5-20 06:51 PM  資料 文集 短消息  ligiamak1234567@yahoo.com.hk
ch.4   識新朋友♥` 

當琪番到課室.3.`
有個女仔好主動甘同琪講野-3-v
女`{你好牙;我叫牙冰.0.`你識帥帥咖?v?`}
琪心諗`[哇..帥帥...叫得甘肉酸=v=`旦我刀系要扮下野先得;]
琪[用殺死人既笑容]`{嘿嘿^v^我叫牙琪ahhh`系牙,,我識._.`}
冰`{喔...} [好似有D吾系幾開心甘`]
琪`{不如做個朋友^v^!}`
冰`{好牙=)`}
後來..老師入左黎;;;D人好似見吾到佢甘;;當琪睇睇下既時候;發現帥吾系到-_-!`
之後就東張西望-3-`好似尋寶甘xd`後尾見到帥反左黎,,,
mZ`{喂,,您牙.甘遲先番黎!}
帥`{又關您事-3-?}
mZ`{點會吾關我事.\ /.`} [如果我比你自由;我冇得n0咖拉/v\'']
帥`{理得你.} [酷*v*]
冰`{帥帥''你去左邊牙/_\?}
帥`{你吾好煩我-.-}
琪`{喂-_-你D態度刀好好b0^ 口 ^`}
帥`{我D態度不嬲都甘好;}
琪`{吾覺;]`}
帥`{理得你覺吾覺.}
之後琪見到冰望住琪同帥兩個.好似有少少吾開心甘;
到底系咩事?琪feel到佢好似中意帥.3.v`

續續續>v<`

普通會員

UID 21884
積分 1268
經驗 393
YK幣 1293
帖子 740
精華 0
用戶註冊天數 5616
用戶失蹤天數 5347
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-5-20 06:51 PM  資料 文集 短消息  ligiamak1234567@yahoo.com.hk
ch.5   食luN`     ♥`

到了食晏時間!`
我同牙冰個無無聊聊甘系M記等位-_-`        [ 我 = 琪 ; 吾作[我]既話d句子好吾通順=V=]
我`{冰,,有位牙有位牙;[跑去搶*v*]}
冰`{哇..熱死.企甘耐}
我`{咪系-3-!`佢甘耐既-,-}
冰`{你叫左邊個黎-_-?}
我`{你個帥帥囉-0-`}
冰`{下-[]-吾系ah化o///o?}
我`{系牙>v<你睇下,,佢黎左xd}
我地兩個一齊望住左帥行過黎,,
帥`{做咩也-_-?兩個啤實我,,掛住我@0@?}
我`{想錯你既心'v' 鬼有,尼位系.}
帥`{喔.佢丫話.佢系我朋友}
我`{我夠知佢系你朋友;咩名ah佢-_-}
帥`{做咩#v#?想溝人A0A?}
我`{妖-_-講你就講拉0n9-,-`}
帥`{拿,佢叫牙鈍.}
我`{甘型既個名.v.}
我地講下講下.好似忽略左冰@0@!不過我天生中意搶人條仔,,加上..搶到=自己令;冇錯咖w0.
同埋..牙冰都未溝到帥.我慢慢入手都未   遲.真系愈諗愈開心 [講到尼到,我既口角慢慢向上堯]

續

普通會員

UID 21884
積分 1268
經驗 393
YK幣 1293
帖子 740
精華 0
用戶註冊天數 5616
用戶失蹤天數 5347
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-5-20 06:52 PM  資料 文集 短消息  ligiamak1234567@yahoo.com.hk
ch.6   同我爭仔♥` 

甘我地食完,,,就拉拉臨番學校喇`之後好無奈-[]-`
冇拉拉落大雨w00`甘我地又冇帶遮喎-,-`
咪系到淋囉-_-`
帥`{喂,,好爽牙;一齊出黎淋牙`} <-因為我地搵地方避雨.
我`{哇,,你kai咖?淋濕好吾舒服gaaa/__\`}
帥[推我出黎]`{拿;幾舒服AvA}
我`{你個衰人哇.\/.`[打帥]}
系我地打打罵罵之下.牙冰就同鈍講左句.
冰`{好親密.}
鈍`{嗯`好似感覺吾到我地}
冰`{你想吾想追琪?!}
鈍[面紅@0@]`{想丫..不過佢兩個...}
冰`{我地聯手分開佢地}
鈍`{會吾會吾系甘好?}
我`{而`你地系到傾乜牙@v@?`傾得甘投入既>v<}
帥`{琪,,吾好阻住人@v@`}
我`{你條友仔.\/.`跟我個樣`}
帥`{跟你又點`吹bb >_<?`}
我[再打過]`

哼`冰真系想同我爭仔?_?`會吾會未夠班o_o?`
笑`

hgjktyuitghj (xX屎靈Xx)
普通會員

UID 12884
積分 146
經驗 26
YK幣 71
帖子 41
精華 0
註冊 2008-6-21
用戶註冊天數 5831
用戶失蹤天數 4677
來自 hk
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-7-12 12:06 PM  資料 文集 短消息  cinnamorollkamkam@yahoo.com.hk
唔想拉洛去...真係好悶,有D完全唔明- -

謝晴給BAN喔*V*
Anp (Amulet Heart Spade Clover Dia)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 27934
積分 1785
經驗 166
YK幣 1692
帖子 1137
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5470
用戶失蹤天數 4458
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

ok~!

Amulet Heart
  Amulet Spade
  Amulet Clover
  Amulet Dia
  Amulet Angel
chanwaiyeebobo (Cappuccino)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
註冊 2009-5-21
用戶註冊天數 5497
用戶失蹤天數 4852
性別 女仔
狀態 離線

POST喇,我想睇啊

tongpuikwan
普通會員

UID 27046
積分 253
經驗 -31
YK幣 236
帖子 203
精華 0
註冊 2009-5-25
用戶註冊天數 5493
用戶失蹤天數 3643
性別 女仔
狀態 離線

厄~唔係幾好睇

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5443
用戶失蹤天數 4156
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chanwaiyeebobo 於 2009-10-10 07:20 PM 發表。 
POST喇,我想睇啊

我反而唔想睇
可能我睇得多真係好好睇個D
對比起我覺得le個唔好睇
同埋我唔中意睇口語

chanwaiyeebobo (Cappuccino)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
註冊 2009-5-21
用戶註冊天數 5497
用戶失蹤天數 4852
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #11 秋風 的帖子

我系網上找到之後果幾集,但系24集就找唔到
後面果D好好好睇架!

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5443
用戶失蹤天數 4156
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chanwaiyeebobo 於 2009-10-11 09:18 AM 發表。 
我系網上找到之後果幾集,但系24集就找唔到
後面果D好好好睇架!

喔....係咩?-,-
可能我習慣左書面語La

KwaN_RaChEl (嘟嘟<3")
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
註冊 2009-8-19
用戶註冊天數 5407
用戶失蹤天數 5170
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-10-11 10:54 AM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk
好好睇-v-"

I l0ve adidas
winky320 (monkeyovo)
普通會員
膠膠膠膠膠

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5335
用戶失蹤天數 1344
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-12-12 10:12 AM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
po啦,唔好唔po