論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

[活動申請列表] 活動名稱:x農場x大比拼*更改!!請所有未交圖既快交
活動類別:設計
開始時間: 2009-4-10 11:27 PM
活動地點:就係呢到
每人花費:每人大約 0 元
活動已參加人數:4 人
徵集截止日期:2009-4-12 06:00 PM

活動申請者留言每人花費申請時間狀態
NARUTO12569N 自付 2009-4-7 12:26 AM 允許參加
ab1100cc 自付 2009-4-5 12:53 PM 允許參加
北城睦實 自付 2009-4-4 09:22 PM 允許參加
加藤乂桑高娜 自付 2009-4-4 05:40 PM 允許參加

標題: x農場x大比拼*更改!!請所有未交圖既快交
加藤乂桑高娜
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 8959
積分 1433
經驗 352
YK幣 698
帖子 334
精華 0
註冊 2008-2-3
用戶註冊天數 5925
用戶失蹤天數 4657
來自 魔界
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
x農場x大比拼*更改!!請所有未交圖既快交

見各位冇咩係yk呢到回
搞下d活動比大家玩下啦0_0
咁到底玩咩呢?_?

話明農場大比拼緊係同農場有關._.
就係上傳你張農場相落黎連埋表格一齊回覆
到左9號我就會揀幾張最好既而個主題又貼切既比各位投票[如果玩既人數少,就會全部去比大家投票a_a]
比人投得最多票既緊就嬴啦
例圖:
要全部睇到晒嫁0____0
話明搞得活動
當然唔少得獎品啦0_0
但係獎品會因人數而定a0a[人數多自然會增加]
第1名:1萬討金或者1隻招財貓或者代升跑討200分
第2名:5000討金或者代升跑討100分
第3名:4000討金或者代升跑討50分

註:如果有任何抄襲行為,圖片不是自己農場者便會被取消資格x_x如有問題請pm本人
        表格
跑名:
討名:
農場主題:

參賽名稱:  跑名:       農場主題:  圖片位置:
北城睦實   跑員小朗  鄉村特色   #6
ab1100cc  ?            ?              ?

膠娜重出江湖!_!<有退出過咩-,-?都係等部手提復活先算
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6291
用戶失蹤天數 3854
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

好多野牙*v*

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
lilypolly
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   論壇週年紀念星章  
UID 2778
積分 8045
經驗 3588
YK幣 7851
帖子 3948
精華 2
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6183
用戶失蹤天數 2091
性別 女仔
狀態 離線

我冇咩$啦= =

..
加藤乂桑高娜
普通會員

UID 8959
積分 1433
經驗 352
YK幣 698
帖子 334
精華 0
註冊 2008-2-3
用戶註冊天數 5925
用戶失蹤天數 4657
來自 魔界
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2009-4-4 06:12 PM 發表。
好多野牙*v*

其實好少-__-"

QUOTE:
原帖由 lilypolly 於 2009-4-4 07:41 PM 發表。 
我冇咩$啦= =

都可以玩既0_0
普普通通都得嫁

BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6179
用戶失蹤天數 101
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

冇錢

北城睦實 (☆小朗ソ分身☆)
普通會員

UID 24026
積分 411
經驗 163
YK幣 434
帖子 239
精華 0
註冊 2009-3-12
用戶註冊天數 5522
用戶失蹤天數 5133
性別 男生
狀態 離線

加藤乂桑高娜
普通會員

UID 8959
積分 1433
經驗 352
YK幣 698
帖子 334
精華 0
註冊 2008-2-3
用戶註冊天數 5925
用戶失蹤天數 4657
來自 魔界
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 北城睦實 於 2009-4-4 09:23 PM 發表。 

想問下-_-主題係咩a_a?

spcps5c09
普通會員

UID 24736
積分 741
經驗 418
YK幣 169
帖子 408
精華 0
註冊 2009-3-26
用戶註冊天數 5508
用戶失蹤天數 4725
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

好有米阿!!!!!!!!!!!!!!!!!1

加藤乂桑高娜
普通會員

UID 8959
積分 1433
經驗 352
YK幣 698
帖子 334
精華 0
註冊 2008-2-3
用戶註冊天數 5925
用戶失蹤天數 4657
來自 魔界
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 spcps5c09 於 2009-4-4 09:57 PM 發表。 
好有米阿!!!!!!!!!!!!!!!!!1

唔算有--____--

ab1100cc (珊珊)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 21154
積分 3369
經驗 1459
YK幣 3220
帖子 1884
精華 0
註冊 2008-12-29
用戶註冊天數 5595
用戶失蹤天數 744
來自 九龍某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

好多野
但係我唔係好多TR??

≧▽≦
加藤乂桑高娜
普通會員

UID 8959
積分 1433
經驗 352
YK幣 698
帖子 334
精華 0
註冊 2008-2-3
用戶註冊天數 5925
用戶失蹤天數 4657
來自 魔界
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ab1100cc 於 2009-4-5 12:54 PM 發表。 
好多野
但係我唔係好多TR??

就算少野只要個主題同個農場設計有關係都有機會拎到獎

北城睦實 (☆小朗ソ分身☆)
普通會員

UID 24026
積分 411
經驗 163
YK幣 434
帖子 239
精華 0
註冊 2009-3-12
用戶註冊天數 5522
用戶失蹤天數 5133
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 加藤乂桑高娜 於 2009-4-4 09:53 PM 發表。 

想問下-_-主題係咩a_a?

跑名:跑員小朗
討名:marco966
農場主題:鄉村特色

搞掂a0a

加藤乂桑高娜
普通會員

UID 8959
積分 1433
經驗 352
YK幣 698
帖子 334
精華 0
註冊 2008-2-3
用戶註冊天數 5925
用戶失蹤天數 4657
來自 魔界
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ab1100cc 於 2009-4-5 12:54 PM 發表。
好多野
但係我唔係好多TR??

想問下-__-圖呢?名呢?

QUOTE:
原帖由 北城睦實 於 2009-4-5 03:14 PM 發表。 

跑名:跑員小朗
討名:marco966
農場主題:鄉村特色

搞掂a0a

唔錯唔錯0_0

膠娜
普通會員

在線王勳章  
UID 25248
積分 897
經驗 59
YK幣 225
帖子 56
精華 0
註冊 2009-4-7
用戶註冊天數 5496
用戶失蹤天數 3932
性別 女仔
狀態 離線

推一推,因為想問番幾個問題-___-

加藤乂桑高娜
普通會員

UID 8959
積分 1433
經驗 352
YK幣 698
帖子 334
精華 0
註冊 2008-2-3
用戶註冊天數 5925
用戶失蹤天數 4657
來自 魔界
性別 女仔
狀態 離線

請所有未交圖既快d交

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。