論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 你敢對女生講這個笑話嗎?
天樂仔仔
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
來自 ﹏帝國軍○[天.下]我唔食飯就
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
肯定係淺淺地既灰色!!

肯定係淺淺地既灰色!!
經過我既精密計算!!
我的方程式計算!!
肯定係灰色!!   r兔   wr白兔  br黑兔   gr灰兔
我的方程式:嗱,我地假設小白兔同灰兔d bb未生出泥既基因係 ? 佢係先同灰兔咩咩嫁ma
姐係wr+gr=?
咁?係咩?
係正常泥講白色+黑色係=灰色
灰色+白色係=淺灰色
e家,淺灰係叫wgr
e家知道 wr+gr=wgr
    wgw+??=???
咁??同???係咩?
??係小白兔同黑兔咩咩既基因
我地計下小白兔同黑兔既bb既基因係乜先
wr+br=??
白加黑好易啫,係灰!!
so wr+br=gr
姐係wr+gr=wgr   wr+br=gr   wgr+gr=???
我地差???未計出泥
???係wgw+gr
e個好難計既so我要用耐d的時間解釋
wgr+gr=wggr呀
點解?
because wgr個r唔洗理wg+g姐係wgg係咪?so係wggr係佢地3個生既兔bb

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
蚊蚊 (Kaya`^3^)
普通會員
吹咩吹咩

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 9141
積分 1376
經驗 594
YK幣 1801
帖子 957
精華 0
註冊 2008-2-10
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 5464
來自 哪顆膠
性別 女仔
狀態 離線

想知道,就讓哥高興高興!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
siuyin
普通會員

UID 14288
積分 118
經驗 26
YK幣 84
帖子 15
精華 0
註冊 2008-8-1
用戶註冊天數 5748
用戶失蹤天數 5718
性別 男生
狀態 離線

是??????????????????????

chanxcpekky (I Love Stephy~~ )
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 14606
積分 2826
經驗 1665
YK幣 4356
帖子 1018
精華 0
註冊 2008-8-9
用戶註冊天數 5740
用戶失蹤天數 2935
性別 女仔
狀態 離線

答案係咩呀?   我估唔到呀!!!!!

wongyuchung2006 (Crystal)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 10202
積分 1576
經驗 757
YK幣 2956
帖子 720
精華 0
註冊 2008-3-14
用戶註冊天數 5888
用戶失蹤天數 3848
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-8-11 01:12 PM  資料 文集 短消息  wongyuchung2006@yahoo.com.hk
thx of the sharing

thx of the sharing

Crystal
yu1236 (Sally)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 13974
積分 1528
經驗 447
YK幣 1484
帖子 730
精華 0
註冊 2008-7-24
用戶註冊天數 5756
用戶失蹤天數 3372
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-8-16 06:08 PM  資料 文集 短消息  910466818 leungoisze199719@ymail.com
<橙>???

.*|▂遺憾我怎樣愛你★ ..."〞都不等於擁有你 "°﹉"●第一似分手要那麼恨,你知道自己做錯了嗎?
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天樂仔仔 於 2008-8-10 10:40 PM 發表。 
肯定係淺淺地既灰色!!
經過我既精密計算!!
我的方程式計算!!
肯定係灰色!!   r兔   wr白兔  br黑兔   gr灰兔
我的方程式:嗱,我地假設小白兔同灰兔d bb未生出泥既基因係 ? 佢係先同灰兔咩咩嫁ma
姐係 ...

講到咁複雜

灰燼之蒼鬼
普通會員

UID 14858
積分 270
經驗 144
YK幣 196
帖子 117
精華 0
註冊 2008-8-14
用戶註冊天數 5735
用戶失蹤天數 5731
性別 男生
狀態 離線

唔明講咩

iloveyou
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 14899
積分 867
經驗 174
YK幣 740
帖子 311
精華 0
註冊 2008-8-15
用戶註冊天數 5734
用戶失蹤天數 5153
來自 你的愛心
性別 女仔
狀態 離線

唔知bor

♂軒♂
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇週年紀念星章  
UID 14797
積分 1140
經驗 604
YK幣 1487
帖子 752
精華 0
註冊 2008-8-13
用戶註冊天數 5736
用戶失蹤天數 5602
來自 單身貴族
性別 男生
狀態 離線

鬼知咩....又唔講

SDMA
普通會員

UID 14847
積分 373
經驗 192
YK幣 275
帖子 252
精華 0
註冊 2008-8-14
用戶註冊天數 5735
用戶失蹤天數 5558
來自 你的記憶
性別 男生
狀態 離線

唔知

*讓我說聲對不起

本貼是個人立場..
sp02052
普通會員

UID 15064
積分 1254
經驗 1197
YK幣 3033
帖子 66
精華 0
註冊 2008-8-21
用戶註冊天數 5728
用戶失蹤天數 4885
性別 男生
狀態 離線

究竟係咩呀??

KITARIST
初級會員

UID 15041
積分 8
經驗 6
YK幣 108
帖子 5
精華 0
註冊 2008-8-20
用戶註冊天數 5729
用戶失蹤天數 5728
性別 男生
狀態 離線

ans系咪好色-.-?

Heidi
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 4183
積分 3987
經驗 2197
YK幣 4645
帖子 2292
精華 0
註冊 2007-9-7
用戶註冊天數 6077
用戶失蹤天數 4638
性別 女仔
狀態 離線

我好想知呀!~

惡魔。夢﹏
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 10729
積分 4320
經驗 1356
YK幣 2747
帖子 2177
精華 0
註冊 2008-3-28
用戶註冊天數 5874
用戶失蹤天數 2637
來自 龍家族
性別 女仔
狀態 離線

What?