論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

標題: 點樣可以整xg呀....我唔識呀
manman_1108
初級會員

UID 7113
積分 53
經驗 26
YK幣 148
帖子 19
精華 0
註冊 2007-12-11
用戶註冊天數 5985
用戶失蹤天數 5968
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2007-12-11 09:17 PM  資料 文集 短消息  loyeeman1108@yahoo.com.hk
點樣可以整xg呀....我唔識呀

我只有blog渣...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
孤獨惱人 (《~恐龍!!)
高級會員
《~恐龍!!

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 3442
積分 7423
經驗 3927
YK幣 8858
帖子 2469
精華 0
註冊 2007-7-2
用戶註冊天數 6147
用戶失蹤天數 2405
來自 三重連太陽系始源藍星
性別 男生
狀態 離線

go to xanga wedsite
http://www.xanga.com

最近5次評分記錄
●siu_y_an§   2007-12-13 09:32 PM   經驗  +2   幫人@@V

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
manman_1108
初級會員

UID 7113
積分 53
經驗 26
YK幣 148
帖子 19
精華 0
用戶註冊天數 5985
用戶失蹤天數 5968
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 08:18 PM  資料 文集 短消息  loyeeman1108@yahoo.com.hk
我搞唔到呀...

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6378
用戶失蹤天數 4072
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 manman_1108 於 2007-12-14 08:18 PM 發表。 
我搞唔到呀...

咩搞唔到.____.V
申請唔到定咩- -"

manman_1108
初級會員

UID 7113
積分 53
經驗 26
YK幣 148
帖子 19
精華 0
用戶註冊天數 5985
用戶失蹤天數 5968
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-15 05:48 PM  資料 文集 短消息  loyeeman1108@yahoo.com.hk
係申請唔到呀

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6378
用戶失蹤天數 4072
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 manman_1108 於 2007-12-15 05:48 PM 發表。 
係申請唔到呀

你總共有咁多野要填啦.

Choose Username 用戶名.一定要係英文或數字.   除左_之外唔可以用其他符號

Choose Password 打個密碼出黎

Verify Password 確認密碼. 打番之前個密碼出黎

Your Email  打你個電郵出黎啦

Code You See Below (?)  填番你見到個字母or數字

Date of Birth  建議你填大過18歲啦- -" 即係如果今年係2007.你就填1988出世low.

I agree to Xanga Terms of Use   記住tick阿!

如果你填晒d野禁左create account
但最上面有個紅框框住一堆紅色字::Someone has already selected this username.
甘即係你個用戶名有人用左
咁你就要轉個用戶名啦.

甘你到底係邊方面問題??