論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 裝熟,牆頭草~+盜狗+吃裡扒外 ?
秘密行動 (潜水中)
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
註冊 2010-12-27
用戶註冊天數 4905
用戶失蹤天數 3563
來自 香港
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #90 n3ph223172 的帖子

係咩?你自已個簽名都有言語功擊別人 WO......
文章上更有【嚴重言語功擊別人字眼】
請各 管理員/超版/版主 判斷

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5414
用戶失蹤天數 4006
性別 女仔
狀態 離線

唔該你地唔好3日唔埋兩日就嗌交好冇?
係到嘈嘈嘈.
為咩?就算嗌嬴左又點?
以前cs區好和平架!
就你地d人係到搞事搞到咁多是非
你地覺得開心咩?
你地如果要嘈就唔好係yk到嘈
自己係msn嘈飽佢!

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5201
用戶失蹤天數 2548
性別 男生
狀態 離線

你自己得閒搵下nst_wpn啦
有幾多?
多過你"加"既插件啦(仲要唔係原創)

n3ph223172
高級會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 37881
積分 4354
經驗 273
YK幣 537
帖子 1945
精華 0
註冊 2010-11-6
用戶註冊天數 4956
用戶失蹤天數 202
性別 男生
狀態 離線

回覆 #92 stephanie903 的帖子

是某盜狗團隊先盜東西的哦
然後某牆頭草前幾次簽名也罵人0,0

秘密行動 (潜水中)
版主

UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
註冊 2010-12-27
用戶註冊天數 4905
用戶失蹤天數 3563
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #94 n3ph223172 的帖子

然後某牆頭草前幾次簽名也罵人0,0 ?
好似惡人先告狀......

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5521
用戶失蹤天數 2422
性別 女仔
狀態 離線

各位涉及罵戰既會員冷靜
有何過失,不如大家就好好的相量一下
不要介意吧
再不然,在其他地方私下相量吧
一定能解決到的

n3ph223172
高級會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 37881
積分 4354
經驗 273
YK幣 537
帖子 1945
精華 0
用戶註冊天數 4956
用戶失蹤天數 202
性別 男生
狀態 離線

回覆 #92 stephanie903 的帖子

(代gtavc2007):
以前yk的的確和平
因為冇呢d所謂既傻仔
以前係yk大家各至吹水
冇話你串我 我串你
素質可以話幾高下
但係自從舊年暑假
多左好多人
由本身求檔丫 話想學野
打滾左一陣就扮哂野啦
其實到頭來自己咩都唔識

qwerty513 (Captain Price)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 39454
積分 3463
經驗 222
YK幣 797
帖子 622
精華 0
註冊 2011-1-4
用戶註冊天數 4897
用戶失蹤天數 3851
性別 男生
狀態 離線

以前的yk很和平,但現在取代的是筆戰......

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4874
用戶失蹤天數 3800
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

好啦喎你地;
嘈夠未啊(?!)
仲想嘈多幾耐啊(?!)

你地嘈吾緊要喎;
但係吾好喺YK呢度嘈得吾得啊(?!)\3/
你地私底下鐘意點我理得你啊!!

btw你地嘈之前可吾可以諗下人地感受啊(?!)
無論係有錯定冇錯;
我都吾覺得咁鬧人係一件好事囉;

仲有啊; 你地睇下壇規啦-,-
http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=33
[雖然我們來自五湖四海,但既然有緣相聚,何不珍惜此一刻,用歡笑化去怨恨,一同Enjoy YK Forum。]

YK係開黎比大家做fd; 傾計; 分享下......總之就係enjoy啦!!
你地仲要冇野搵野黎搞喺YK度嘈;
有冇搞錯啊你地!!!!!

((個人意見; 我知我係新人; 吾鐘意就話我;
但係我吾覺得我有講錯喎;

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39226
積分 27289
經驗 6138
YK幣 29079
帖子 8238
精華 0
註冊 2010-12-26
用戶註冊天數 4906
用戶失蹤天數 3020
性別 男生
狀態 離線

系樓主挑起戰爭先既.

普通會員

UID 39454
積分 3463
經驗 222
YK幣 797
帖子 622
精華 0
註冊 2011-1-4
用戶註冊天數 4897
用戶失蹤天數 3851
性別 男生
狀態 離線

回覆 #99 星月`穎 的帖子

講得好!!!

普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 34151
積分 20431
經驗 1121
YK幣 3507
帖子 2980
精華 0
註冊 2010-4-16
用戶註冊天數 5160
用戶失蹤天數 3826
性別 男生
狀態 離線

其實我們不想吵,只是某tw狗不停轟人,也是他開post的

普通會員

UID 39454
積分 3463
經驗 222
YK幣 797
帖子 622
精華 0
註冊 2011-1-4
用戶註冊天數 4897
用戶失蹤天數 3851
性別 男生
狀態 離線

你都說得對........

n3ph223172
高級會員

UID 37881
積分 4354
經驗 273
YK幣 537
帖子 1945
精華 0
用戶註冊天數 4956
用戶失蹤天數 202
性別 男生
狀態 離線

回覆 #99 星月`穎 的帖子

文章到這
晚點我請當事者來,把話說清楚^^
同時某3個人自愛點
呵呵
我不可能到此結束

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4874
用戶失蹤天數 3800
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

我吾知一開始係邊個嘅錯;
但係樓主;
其實你一開始就吾應該開呢個po;
鬧咁多人;
你知一定會起罵戰格;
仲有其他人;
佢鬧你地係佢吾岩;
但係你地都吾應該鬧返佢轉頭;
咁樣真係一個好嘅解決方法咩(?!)
結果;
乜都解決吾到反而起罵戰;

最近5次評分記錄
秘密行動   2011-3-26 09:10 PM   YK幣  +1   感謝你為論壇作出寶貴的分享 (+1)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)