論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `  蠢族 19 ;P
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6079
用戶失蹤天數 4066
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜B. 於 2011-4-24 12:11 AM 發表。

等我仲以為你比人呃錢,幾擔心你啊

我點會比人呃

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-4-24 12:08 PM 發表。 
哈哈…係架=v=
咁都係拜託你啦 (奸

回覆 #611 -Marco`朗☆ 的帖子
太破財了吧…

我都覺

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6402
用戶失蹤天數 1334
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #616 -Marco`朗☆ 的帖子

做人fans實在太不容易了吧 (望天

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6328
用戶失蹤天數 3891
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #617 kukucat 的帖子

kucat姐幫我睇睇份問卷有咩可以改善/_\

/_\我覺得我做得好hea

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6402
用戶失蹤天數 1334
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #618 w1ngYaN!` 的帖子

呵呵呵…我同你一樣hea (逃
仲要係果種磨左一個鐘先嘔得出果12條問題…

我都只係希望有中階水準=v=

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6328
用戶失蹤天數 3891
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #619 kukucat 的帖子

/_\唉...係甘叫人答是同否...

仲覺得怪怪地(打)

sosad我終於見到有人hea過我...

得6條既問卷sosad(某隻既所為)

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6402
用戶失蹤天數 1334
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #620 w1ngYaN!` 的帖子

我都係得一條開放式 =v=
唔怪的啦,太多開放可能仲會冇人做,又難統計

岩岩做完問卷黎
有人更hea啊…得5條既問卷

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5413
用戶失蹤天數 4005
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-4-24 02:17 PM 發表。 

我點會比人呃

我都覺

爽啦你

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6328
用戶失蹤天數 3891
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #621 kukucat 的帖子

/_\新個份係比有網癮既人做多d(切合我個題目ma)

-_-而且最後個幾題係比人諗下網癮既人係點係點...

-_-唔係自己點...

都係因為我個題目係關於有網癮既人係點-_-

我琴日個份就係好似自己諗自己甘-_-"

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6402
用戶失蹤天數 1334
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #623 w1ngYaN!` 的帖子

對應題目就好啦=v=
我諗住開學拎問卷去派呢

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6409
用戶失蹤天數 4103
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-4-25 06:32 PM 發表。 
對應題目就好啦=v=
我諗住開學拎問卷去派呢

因為我地學校岩岩好就係番學果日要交

所以今次果階段就無乜機會親手派畀同學填問卷-_-
可能遲d就有機會xd

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6402
用戶失蹤天數 1334
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #625 `mR.H0 的帖子

噢…不是的…如果你有睇過階段II既sample
佢只係想知你搵左d咩資料返黎,詳細既數據好像還用不著啦
只要o係附錄入面加上問卷問題就好了啦

相信機會還有的說

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6328
用戶失蹤天數 3891
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #626 kukucat 的帖子

kucat姐我地入左啊(日文)

@_@"不過今日佢冇開

-_-都唔知幾時交$

我聽日同後日都唔得閒去/_\

@_@佢有冇CALL你?

回覆 #625 `mR.H0 的帖子

話時話呢...

家立仔話要比曬D問卷佢-_-"(姐係要交曬d問卷-_-)(好似)

-_____-我突然覺得網上個個問卷...冇用了

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6402
用戶失蹤天數 1334
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #627 w1ngYaN!` 的帖子

太好啦 (撒花
指既係打電話嘛?! 大概沒有吧?!

將網上面問卷同結果印出黎就好啦

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6328
用戶失蹤天數 3891
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #628 kukucat 的帖子

-_-我在想我幾時要交本bk既$$

/_\我唔想要個問卷結果了

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6402
用戶失蹤天數 1334
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #629 w1ngYaN!` 的帖子

哈…真係唔知哦…
又再一次要拜託你啦 (合十

點解啊?! 唔夠100人嘛?!