論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 我暗戀左個男仔
小凜彤 (東海的小老婆(L))
普通會員

長期在線獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
註冊 2009-6-12
用戶註冊天數 5492
用戶失蹤天數 760
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
我暗戀左個男仔

我都係到最近先知我對佢既感覺,佢係我個班其中一個男仔...我而家唔知點好....直接同佢講?我又冇膽喎,怕他會拒絕我。到時尷尬到連朋友都做唔到。嘗試過暗示,佢又唔明....其實我都唔知點解我會中意佢...我只係知道同佢一齊我好開心,好有拍拖既FEEL...但係,通常當你中意既人受傷,你都會好緊張,呢個係正常...唔知點解佢受傷個時,我一D都唔緊張。我唔知我係咪真係中意佢,但係我見到佢同其他女仔係一齊,我就好唔開心。各位,幫下我手,我真係唔知點好,我應該同佢表白嗎?

DSE FIGHTING!!!!

===============
由利特開始到ELF結束!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Kathy668
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 12712
積分 2441
經驗 1168
YK幣 3525
帖子 1659
精華 0
註冊 2008-6-16
用戶註冊天數 5853
用戶失蹤天數 4918
來自 愛你既心
性別 女仔
狀態 離線

你一係叫你D FD幫你同佢講...
一係就寫封信俾佢...同佢講囉...
如果你驚的講...
你叫你D FD幫你囉...

[[*〝《誰來愛我 》``×" 小心愛錯ˊ°|||++以免彼此無助〞+還能熱戀誰<]]﹏"|||誰能受得起那麼多°" 為何拿著我消磨 __×°||/|*〞
童話◆中的公主▂可以得到「王子」的愛/\我卻不能︱得到你的愛
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

長期在線獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
用戶註冊天數 5492
用戶失蹤天數 760
性別 女仔
狀態 離線

嗯,多謝你既意見。我都試過叫我D FD幫我同佢講,但係,佢地都話自己的感情事要自己搞掂好D
寫信....我都唔知點寫好

H0! ([smile`=)
普通會員
[smiling`

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5832
用戶失蹤天數 4991
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

咁細個唔好諗尼d啦.

Kathy668
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 12712
積分 2441
經驗 1168
YK幣 3525
帖子 1659
精華 0
註冊 2008-6-16
用戶註冊天數 5853
用戶失蹤天數 4918
來自 愛你既心
性別 女仔
狀態 離線

你咪同你D FD講話你驚...唔夠膽同佢講...叫佢地幫你囉...
至於寫信就...你可以寫D你自己心入面想同佢講嘅野囉...
例如:我中意左你好耐拉...
       我好中意你牙...
但係...我覺得你係封信最後個到寫埋...
例如:我只係想同你講我心入面嘅野...
       你接唔接受刀得..
咁囉...

[[*〝《誰來愛我 》``×" 小心愛錯ˊ°|||++以免彼此無助〞+還能熱戀誰<]]﹏"|||誰能受得起那麼多°" 為何拿著我消磨 __×°||/|*〞
童話◆中的公主▂可以得到「王子」的愛/\我卻不能︱得到你的愛
LF2好好
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 13652
積分 565
經驗 225
YK幣 102
帖子 161
精華 0
註冊 2008-7-16
用戶註冊天數 5823
用戶失蹤天數 4463
性別 男生
狀態 離線

表白LA~

仍然騰空一雙肩膀您有痛請找我

若是命中不可相愛當摯友都不錯

我Show Time中..............
lilypolly
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   論壇週年紀念星章  
UID 2778
積分 8045
經驗 3588
YK幣 7851
帖子 3948
精華 2
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6245
用戶失蹤天數 2153
性別 女仔
狀態 離線

試問聲你幾歲?

..
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6151
用戶失蹤天數 4192
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

係人受傷都會緊張架啵-0-

不過- -

你話同佢一齊好開心...冇野架- -

開心之嘛- -

唔好諗咁多野啦你- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
阿軒
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 13026
積分 1686
經驗 442
YK幣 1055
帖子 562
精華 0
註冊 2008-6-26
用戶註冊天數 5843
用戶失蹤天數 5047
性別 男生
狀態 離線

你禁鍾意你 個fd既話 向佢表囉

同佢講我好鍾意你 可唔可以同我一齊 要比d信心自己

在唔係 寫紙仔 我間學校 都係禁樣同人試愛

但係唔好 後悔囉...

祝兩位白頭到老!

普通會員

UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
用戶註冊天數 5492
用戶失蹤天數 760
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lilypolly 於 2009-6-17 01:27 PM 發表。 
試問聲你幾歲?

13歲

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6151
用戶失蹤天數 4192
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

表白啦.

而家都係得兩個選擇姐

一係表白一係就咁算

你想點就隨你啦

呢d野點到人地教你點做

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
普通會員

UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
用戶註冊天數 5492
用戶失蹤天數 760
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2009-6-17 05:17 PM 發表。 
表白啦.

而家都係得兩個選擇姐

一係表白一係就咁算

你想點就隨你啦

呢d野點到人地教你點做

嗯,THX曬咁多位呀,我會努力GA

a03018
初級會員

UID 23073
積分 94
經驗 14
YK幣 133
帖子 10
精華 0
註冊 2009-2-24
用戶註冊天數 5600
用戶失蹤天數 5392
性別 女仔
狀態 離線

表白啦,如果佢sey no你咪大大方方禁同佢講,禁我地做好朋友,ok?禁囉,佢一定ok既!加油!我支持你!千萬唔好帶你d fd去!信我!

普通會員

UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
用戶註冊天數 5492
用戶失蹤天數 760
性別 女仔
狀態 離線

多謝你呀^^

ufo (ufo)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 27434
積分 1900
經驗 517
YK幣 1097
帖子 975
精華 0
註冊 2009-6-5
用戶註冊天數 5499
用戶失蹤天數 3368
來自 澳門
性別 男生
狀態 離線

我有暗戀一個女仔,我有直接同她講,但她拒絕左我 -.-