論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 爽棍的說
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 664
來自 上水
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #104 細ming 的帖子

頂你咁大隻- -
我接受吾到lor- -
雖然我同你差吾多- -
但我細你n多- -
估計你22以上na- -
系咪- -

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
細ming (阿爾托柒敢死隊)
普通會員

UID 41741
積分 491
經驗 161
YK幣 285
帖子 312
精華 0
註冊 2011-3-27
用戶註冊天數 4824
用戶失蹤天數 4692
來自 〝我來自江湖〞
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2011-4-20 10:33 PM 發表。 
頂你咁大隻- -
我接受吾到lor- -
雖然我同你差吾多- -
但我細你n多- -
估計你22以上na- -
系咪- -

點解接受唔到-.-"
你細大隻咪好囉
你仲有得發育添....
我無架喇....
我今年先21 ja....

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★.華華;P
初級會員

UID 41259
積分 55
經驗 10
YK幣 119
帖子 12
精華 0
註冊 2011-3-11
用戶註冊天數 4840
用戶失蹤天數 4668
來自 火星;D
性別 女仔
狀態 離線

咁都俾我搵到b0rv___v
話冇拉拉

普通會員

UID 41741
積分 491
經驗 161
YK幣 285
帖子 312
精華 0
用戶註冊天數 4824
用戶失蹤天數 4692
來自 〝我來自江湖〞
性別 男生
狀態 離線

小狗  佢+左我...
我用信息叫佢睇下咩環境先

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 664
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #109 細ming 的帖子

記住分享下PM個到咩料#_#

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 3510
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #110 小狗x托柒 的帖子

喂-____________-;;`

[c=12]♥
[/c=5]
普通會員

UID 41741
積分 491
經驗 161
YK幣 285
帖子 312
精華 0
用戶註冊天數 4824
用戶失蹤天數 4692
來自 〝我來自江湖〞
性別 男生
狀態 離線

回覆 #110 小狗x托柒 的帖子

好既   
睇下佢咩料先

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 664
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #111 亞夢vs唯世 的帖子

做咩呀
薯乜- -

雲妮 (Renee)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 13645
積分 1693
經驗 427
YK幣 796
帖子 645
精華 0
註冊 2008-7-16
用戶註冊天數 5808
用戶失蹤天數 3691
來自 HK
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 K-ON柴可夫CK! 於 2011-4-18 20:20 發表。 
我覺得女人最花心

說話唔好咁講
男人都好花心

所以係平起平坐!!!

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 664
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #114 雲妮 的帖子

各花入各眼姐
了解完個人咪知咩料lor- -
多數令囝同令女都好花心- -

普通會員

UID 41741
積分 491
經驗 161
YK幣 285
帖子 312
精華 0
用戶註冊天數 4824
用戶失蹤天數 4692
來自 〝我來自江湖〞
性別 男生
狀態 離線

回覆 #115 小狗x托柒 的帖子

咁我一定唔係令仔黎啦
仲有一樣野...唔知係佢+我個陣你個留言我未del...佢無應我
我依家DEL左

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 664
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #116 細ming 的帖子

咩留言??
我吾明- -

kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4878
用戶失蹤天數 370
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

don't be so sad!
cheer up~~

普通會員

UID 41741
積分 491
經驗 161
YK幣 285
帖子 312
精華 0
用戶註冊天數 4824
用戶失蹤天數 4692
來自 〝我來自江湖〞
性別 男生
狀態 離線

回覆 #117 小狗x托柒 的帖子

你個日係我到留左個言嘛...
咁如果佢睇到咪估係咪你搵我搵佢囉

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 664
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #119 細ming 的帖子

我冇留言比你- -
你醒味- -?

自由SAY death-angel:一個怪物妒忌你的相貌,對你發起了攻擊。