YK Forum

標題: [nst] cso-nst下載或解壓/其他遊戲問題教學 [打印本頁]

作者: w3470921    時間: 2010-10-19 11:33 PM     標題: [nst] cso-nst下載或解壓/其他遊戲問題教學

如果你唔識點解壓就睇NO.1
如果你唔識點放就睇NO.2

]
(轉我不會喔的)[    我不會喔,幹.天使@YK論壇]
part1(300MB) : 點我下載[我不會喔,幹.天使@YK論壇]
part2(300MB) : 點我下載[我不會喔,幹.天使@YK論壇]
part3(50.17MB): 點我下載[我不會喔,幹.天使@YK論壇]
part4(補丁)(必須下載)(956位元組): 點我下載[我不會喔,幹.天使@YK論壇]

NO.1
四個下載左就放去桌面(其他地方都得,自己記得就得啦)

去到桌面有四個壓縮檔叫
CSONST(YK論壇).part1
CSONST(YK論壇).part2
CSONST(YK論壇).part3
CSONST(YK論壇).part4

我打個名錯你唔洗理,有四個part就得
有依四個壓縮檔就得   跟下面做

按下藍色條條個行野佢就會自行解壓嫁啦

NO.2

入到去csonst FILE到 入面

如果你好似下圖咁左邊有個csonst(YK)

右邊係CSONSTpart4就入去part4到拎part4入面個個file

拎去左邊csonst 個file到

佢會問一問你要唔要覆蓋

按全部覆蓋

我又on...的做了一個傻仔都識既教學啦...

作者: w3470921    時間: 2010-10-19 11:56 PM

[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]

若載入時彈回主畫面/選擇人物彈回主畫面,請到[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
CSO-NST\cstrike\addons\amxmodx\configs\nst_mywpn[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
把>>>>ENABLE = 0<<<<改成1[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
若還不行,就是你電腦問題了[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]

為什麼很多槍買不到[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
如何修復此錯誤:[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
因為CS不能一次性載入太多東西,所以必須使用我的最愛買槍[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
正確加槍到我的最愛方法:[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
按B再按中間的(刀,手槍,手榴彈....)[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
最多可加8支主槍,4支手槍,2把刀,2個手榴彈[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
按完需要重開遊戲就可以使用[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]

如何修復此錯誤[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
首先搜索本地驅動器的 Mscomctl.ocx的 看看是否缺少[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
該文件的路徑通常是: c:\的Windows\System32 [轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
如果您正在運行 Windows XP的 [轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
如果缺少Mscomctl.ocx的話,你可以下載
http://www.xun6.com/file/7f09dce20/MSCOMCTL.exe.html [轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
下載先之後,按MSCOMCTL.exe 並解壓縮文件到您的 c:\的Windows|System32 目錄

就可以順利入遊戲[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]

如果出現錯誤:ERROR 5899: Metadata file missing or damaged [-1]!!![轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]

如何修復此錯誤:[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
如有其他CS,例:CS1.6[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
有就去影像教返D3D

(冇咪就係去下囉....)[轉自我不會喔,幹.天使@YK論壇]
唔好教咩加速個個[我不會喔,幹.天使@YK論壇]
就因為你教了加速個個先開唔到
[我不會喔,幹.天使@YK論壇]
同埋唔好亂改設定都有可能出現這種錯誤
如果都係唔得我幫唔到你
PS:我之前都出現過這問題,這是我之前的做法,後來就玩到了

作者: a12345s123    時間: 2010-10-20 12:39 AM

補丁1 補丁2  都是一起解壓縮嗎?

還是?.....
作者: lemonfung    時間: 2010-10-20 11:49 AM     標題: 回覆 #1 w3470921 的帖子

咁補丁1 2?
作者: 小狗x托柒    時間: 2010-10-20 01:49 PM

補丁1.2靠自己整吧...
回樓主..
你不嬲都系傻仔>__<
作者: lemonfung    時間: 2010-10-20 02:55 PM     標題: 回覆 #5 小狗x托柒 的帖子

唔識整@v@
作者: w3470921    時間: 2010-10-20 06:31 PM

我係傻仔....^^

(回正題)
丁1同丁2解壓左一樣拎入面個個file入csonst到
作者: v9394    時間: 2010-12-30 03:57 PM

我想要多d刀一刀xx)
同多d槍
可以ge話出丁5
唔該!!!!!!!!!!!!!
作者: sam32123    時間: 2010-12-30 04:27 PM

你唔係好似玩唔到nst咩??? (聽你講=.=

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0