YK Forum

標題: 跑online主角全部都有超人本領(有51個論據) [打印本頁]

作者: R0Ck_Y0U:]    時間: 2007-7-28 07:20 PM     標題: 跑online主角全部都有超人本領(有51個論據)

呢篇野係由我親自主編+網友提供意見, 所以絕對唔係0向咩地方搵出黎既, 係由大家玩咁耐0向跑所見所聞既經驗得番黎既作品, 大家唔好再問係邊度搵番黎喇 ....forum.talesrunner.com.hkgz5ED"i @Iit8t

1) 氣力有限, 但生命反而可以無限, 跌左無限次落深淵都可以唔洗死番生 .....跑online2PK]E        [n;XO        O
2) 係高處跳下, 啪一聲跌撻落地唔死仲可以無事照跑j1[@UR3q9w
3) 寵物要食野, 但跑既人反而唔洗食!]n\u],b G
4) 比巨人踩,比大鯊魚咬,比章魚d電電過都只係暈一暈,之後又若無其事照跑 (kenxex)
5) 半空中仲可以跳多下, 即使奧運體操選手都無可能辦到跑online
6) 好就得人, 人地送個變身器比佢, 佢就會變身, 變魚,變蜥蝪,仲可以變龜, 不過要睇心情決定
7) 可以穿著高跟鞋, 泳衣, 甚至禮服婚紗都一樣可以跑得咁快
8) 撞到蜂巢, 比蜜蜂嬲完都可以咩事都無forum.talesrunner.com.hk*Tnb0b,qw9D(n#p
9) 見到老虎, 可以令到老虎唔會食佢, 只係問佢拎年糕
10) 明明光光永遠都長不大, 永遠都係小朋友, 但又可以去結婚
11) 頭髮顏色同髮型唔洗一秒就換晒, 唔駛剪頭髮亦唔需要留長頭髮, 隨時鍾意就變, 能人所不能
12) 一秒唔洗就換晒d衫褲鞋襪 (ying121)
13) 在桃太郎的賽道上尾段踩死比自己高出兩倍的巨人 (狗人百言.信)跑online
14) 平時衝跳竟然可以跳到成層樓咁高, 再係d跳彈裝置度更加跳到飛機甘高(
作者: yeeyee615    時間: 2007-7-28 07:41 PM

好亂喔!@#$%^&*
作者: 仁傑    時間: 2007-7-28 07:50 PM

幫你整好左篇文
作者: 思霖alice    時間: 2008-3-26 03:43 PM

哈哈,,講得好........xD
作者: he2928    時間: 2008-8-1 08:57 PM

講得好........
作者: 思霖alice    時間: 2008-8-1 09:32 PM

如果我地人類係咁就好啦
作者: 乂帥小希乂    時間: 2008-12-4 04:07 PM

講得好@@~
作者: 用課本Ken老師    時間: 2008-12-4 07:20 PM

.....真扯阿~
作者: kuromi04    時間: 2008-12-6 03:58 PM

作者: ....    時間: 2009-5-25 07:09 PM

幫你整好左篇文!
作者: 命運火鳥    時間: 2009-5-25 08:27 PM

如果你寫篇文!應該好D
作者: mavis1234567    時間: 2009-6-12 06:09 AM

唔....,講得好!!!
支持你!
作者: 闇之喵公主    時間: 2009-11-16 07:42 PM

哈哈!西利!咁都諗到...
可以加埋"唔使一秒就上到好高既長頸鹿個背上"
作者: 暗神騎士    時間: 2010-7-17 04:57 PM     標題: 回覆 #1 R0Ck_Y0U:] 的帖子

點解得14個既= =?

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0