YK Forum

標題: PSP的C4 [打印本頁]

作者: a7020255    時間: 2010-4-3 04:44 PM     標題: PSP的C4

PSP-C4
【插件資訊】

插件來源:部份修改
安裝路徑:模組C:\.......\cstrike\models         聲音C:\........\cstrike\sound\weapons

載點:

要按上面的

作者: 密蜂    時間: 2010-4-3 05:09 PM

系game打機...
爽丫丫
作者: a7020255    時間: 2010-4-3 05:22 PM

仲有CSO 嘅 C4

載點:

吧!
作者: 我不會喔    時間: 2010-4-3 05:23 PM     標題: 回覆 #3 a7020255 的帖子

CSO的C4我全槍組有啦- -
作者: a7020255    時間: 2010-4-3 05:45 PM

順手啫
作者: a7020255    時間: 2010-4-3 10:18 PM     標題: 初音PSP C4

載點:
http://www.xun6.com/file/659caa5c2/%E5%88%9D%E9%9F%B3PSP+c4.rar.html

P.S.
(補) p檔 和 w檔 *** 請把壓█檔內的 v_c4.mdl 改成 w_c4.mdl ***
作者: 我不會喔    時間: 2010-4-3 10:21 PM     標題: 回覆 #6 a7020255 的帖子

用掛= =
你死啦
比我捉到正
作者: 鬼舷    時間: 2010-4-3 11:16 PM

好中意...但係冇要到,,
作者: a7020255    時間: 2010-4-4 07:40 PM

掛?
我部腦玩唔到CSO.......
所以玩CS1.6 .....
的圖係我個FD睇....
作者: 我不會喔    時間: 2010-4-4 07:43 PM     標題: 回覆 #9 a7020255 的帖子

CS1.6掛呀
當我唔知禁
作者: a7020255    時間: 2010-4-4 07:45 PM

有咩.......
我唔連線bow
作者: 我不會喔    時間: 2010-4-4 07:48 PM     標題: 回覆 #11 a7020255 的帖子

禁都唔洗用掛架
同BOT玩都用掛
我最睇唔起ED人
作者: a7020255    時間: 2010-4-4 07:53 PM

冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!冇用掛!
作者: 我不會喔    時間: 2010-4-4 07:54 PM     標題: 回覆 #13 a7020255 的帖子

你唔信去問下人囉
作者: a7020255    時間: 2010-4-4 07:58 PM

QUOTE:
原帖由 a7020255 於 2010-4-4 07:40 PM 發表。
掛?
我部腦玩唔到CSO.......
所以玩CS1.6 .....
o的圖係我個FD睇(架)....

........................

作者: 我不會喔    時間: 2010-4-4 08:00 PM

影定睇呀
完全唔明,唉
作者: a7020255    時間: 2010-4-4 08:04 PM

影.....
作者: 我不會喔    時間: 2010-4-4 08:07 PM

禁你就唔好打錯字啦,等人誤會
作者: a7020255    時間: 2010-4-4 09:21 PM

ok....
作者: 暗神騎士    時間: 2010-7-2 11:46 PM

好正呀
作者: K9876Y123    時間: 2010-7-3 09:49 AM

其實ed好多人整過,你不如整到cso手,味重有意義
作者: bb1688    時間: 2010-7-3 07:29 PM

有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!有用掛!

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0