論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 白金版圖鑑
kkppl
初級會員

UID 23412
積分 3
經驗 3
YK幣 105
帖子 1
精華 0
註冊 2009-3-1
用戶註冊天數 5543
用戶失蹤天數 5543
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
白金版圖鑑

我都想要白金版圖鑑 我搵極都搵唔到!!!!
基本上同之前michael914果個要求差唔多.但係佢好慘囉,得果1條友應,仲要比埋d開唔到既垃圾網佢!!!!!!

1.要中文
2.要有講幾多lv學招同埋邊度可以捉到
3.我唔要開唔到既果d垃圾網唔要日文

最近5次評分記錄
`乜鋒.   2009-3-1 06:49 PM   經驗  -2   +多左..
`乜鋒.   2009-3-1 06:48 PM   經驗  +2   佢d言語都未至於扣2分...
`乜鋒.   2009-3-1 06:48 PM   經驗  +2   佢d言語都未至於扣2分...
`乜鬼.   2009-3-1 06:16 PM   經驗  -2   請小心言語~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜鬼. (Stone)
禁止發言

Lord Stone

在線王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 18181
積分 9028
經驗 2978
YK幣 1247
帖子 4210
精華 1
註冊 2008-10-18
用戶註冊天數 5677
用戶失蹤天數 1223
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5707
用戶失蹤天數 4378
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 `乜鬼. 的帖子

版主大晒呀...
版主同普通會員都係yk嘅一份子...
你未做版主之前都係一個普通會員...
你只係比樓主早d響yk道做會員...
你係版主就應該更加檢點一下自己嘅言行舉止...
否則..我覺得你五適合做版主囉...

最近5次評分記錄
`乜囧.   2009-3-15 06:41 PM   經驗  +2   講中曬我d心聲- -

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜鬼. (Stone)
禁止發言

Lord Stone

在線王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 18181
積分 9028
經驗 2978
YK幣 1247
帖子 4210
精華 1
註冊 2008-10-18
用戶註冊天數 5677
用戶失蹤天數 1223
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5707
用戶失蹤天數 4378
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 `乜鬼. 的帖子

做錯野..就認左佢拉...
弟弟..你#2未編輯果時...大大隻字華:我係版主...
原來e句係冇版主大晒嘅意思...硬膠嘅...

最近5次評分記錄
奇拿   2009-3-6 09:42 PM   經驗  +2   
-Marco`朗☆   2009-3-6 05:46 PM   YK幣  -2   太過份了吧,-2YK當小懲大戒-,-

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6052
用戶失蹤天數 4039
性別 男生
狀態 離線

唔好嘈啦-,-
2個都衰
打*v*

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5753
用戶失蹤天數 5239
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

冇花生食.......

最近5次評分記錄
奇拿   2009-3-6 09:42 PM   經驗  -2   違規:你發表了無意義的文章!
奇拿   2009-3-6 09:42 PM   YK幣  -2   違規:你發表了無意義的文章!

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
唯獨c佩
普通會員

UID 32052
積分 532
經驗 169
YK幣 46
帖子 259
精華 0
註冊 2009-12-30
用戶註冊天數 5240
用戶失蹤天數 4649
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 新齡 的帖子

-.-咩無花生食

dicky (一生誓愛)
普通會員

UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
註冊 2009-10-2
用戶註冊天數 5328
用戶失蹤天數 4643
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 唯獨c佩 的帖子

我見到笑左
--------------------
咩game黎嫁
白金係唔係寵物小精靈= =?

★無論如何還是祝福你...該做的都做了?也許現在的你..幸福得多了"