論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 今天的體會.....
666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 5014
用戶失蹤天數 1287
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
今天的體會.....

今天的體會.....
今天真的令我感到不可能
我竟然在12:30p.m起床
我即使在4:30a.m睡
也可以在9:00起床打機
我昨天在10:30p.m睡
竟然在明天的12:30p.m起床
真的可怕
可是這不是重點
我把放了大約有400隻BB Gundam和12-13X期老夫子的櫃子的2樓清空了(其餘2層是放老夫子和1XX隻BB Gundam)
放了我的輕小説和漫畫,有10本
可是這也不是重點
今天是聖誕,我在家玩遊戲(osu!,ca2)
之後被在家的媽叫我温書
我廢事同佢嘈
扮温書,入面睇輕小説
重點:有沒有人和媽過Christmas?
       有沒有人在家過Christmas?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
tomy11 (蘿莉控)
版主
校董

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 31599
積分 11026
經驗 2799
YK幣 7915
帖子 6945
精華 2
註冊 2009-12-6
用戶註冊天數 5301
用戶失蹤天數 2604
來自 二次元世界
性別 男生
狀態 離線

我累到死= =
番工番左4日...4日都係番9個鍾左右...
而家訓係到睇小說..
打機既氣力都冇了 = =
更加唔好講話出街...
仲要番到星3先有得放= =

我而家累到郁都唔想郁= =
隻手好鬼似做完n下掌上壓咁= =
痛= =

PC:

PS3:
[/url]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 5014
用戶失蹤天數 1287
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tomy11 於 2011-12-25 09:07 PM 發表。 
我累到死= =
番工番左4日...4日都係番9個鍾左右...
而家訓係到睇小說..
打機既氣力都冇了 = =
更加唔好講話出街...
仲要番到星3先有得放= =

我而家累到郁都唔想郁= =
隻手好鬼似做完n下掌上壓咁= =
痛= =

打工
係咁上下了
Add oil

自由SAY 卡爾凱:what's up nigga