論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: 伊希歐之夢onlion問題
asdgigiasd
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 15482
積分 372
經驗 109
YK幣 81
帖子 85
精華 0
註冊 2008-8-28
用戶註冊天數 5722
用戶失蹤天數 4971
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
伊希歐之夢onlion問題

升左上元素使之後,要用咩冇氣?要到where買?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
raymond27b (Usher Fans~)
普通會員

在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 12660
積分 4594
經驗 3748
YK幣 6993
帖子 374
精華 0
註冊 2008-6-14
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 2923
來自 hk
性別 男生
狀態 離線

最近5次評分記錄
joemike188   2008-9-8 06:02 PM   經驗  -2   違規:你發表了無意義的文章!
joemike188   2008-9-8 06:02 PM   YK幣  -2   違規:你發表了無意義的文章!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
紫韻
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 14091
積分 236
經驗 81
YK幣 311
帖子 100
精華 0
註冊 2008-7-28
用戶註冊天數 5753
用戶失蹤天數 5641
來自 韻氏家族
性別 女仔
狀態 離線

我都有玩既呢=]
睇過網上面既資料,知道下面既地方會買到唔同既杖[元素c必要!!!]:
有一枝低lv d既魔杖,,不過唔建議買[-   -'']
中級魔杖[5 lv] 去下城中央既東/南/西/北商人[唔知邊一個]有得買
棒子[11 lv] 去北方海角既行會商人買
長棒子[16 lv](同11 lv既好似差唔多...) 北國武器店度買
寶石魔杖[ 21 lv]  北方海角好似有賣..
貴族棒子 [30 lv]  凍結的坑道[ 分叉路> 雪原 > 凍結的坑道 ]

之後既我未買過,,同埋都冇去認真睇過,,所以就唔講咁多!

笨笨≧▽≦ (扒 -;;)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 20669
積分 1569
經驗 468
YK幣 2258
帖子 1368
精華 0
註冊 2008-12-13
用戶註冊天數 5615
用戶失蹤天數 4622
性別 女仔
狀態 離線

-0-"
我本人就係帕斯特市(<-----東邊既)到買

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5140
用戶失蹤天數 311
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 紫韻 於 2008-9-8 17:50 發表。
我都有玩既呢=]
睇過網上面既資料,知道下面既地方會買到唔同既杖:
有一枝低lv d既魔杖,,不過唔建議買
中級魔杖 去下城中央既東/南/西/北商人有得買
棒子 去北方海角既行會商人買
長棒子(同11 lv既好似差唔 ...

我係某一到睇過呂似e d 資料咁- -

竹妖 (我不會喔真係女呢)
普通會員

UID 35492
積分 243
經驗 -51
YK幣 281
帖子 250
精華 0
註冊 2010-8-5
用戶註冊天數 5015
用戶失蹤天數 4690
來自 竹林入邊
性別 男生
狀態 離線

最近5次評分記錄
暗神騎士   2010-9-3 11:16 PM   經驗  -2   違規:你發表了無意義的文章!