論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 上堂打P 比老師捉到 會唔會通知我家長
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
上堂打P 比老師捉到 會唔會通知我家長

就係咁既
我係一個勁口臭既老師既堂度打P
比佢發現左
之後佢就PASS左個BALL比訓導 講左句:交比你地訓導處理
然後佢應該會講比我班主任聽

究竟我班主任會唔會通知我丫媽呢-,-

(勁驚佢會通知 因為我丫媽而家決定緊送唔送我去外國留學,如果真係通知左
我丫媽就應該唔會送 會逼我係香港讀ga啦)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
hh36471288hk (Samuel Ysc)
VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 316
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

打P
psp?
...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線

YES

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5487
用戶失蹤天數 2388
性別 女仔
狀態 離線

99%會
1%係你僅餘既希望
祝你出國留學成功: )

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 `乜B. 的帖子

咁奶野
但係我地學校有好多咁既CASE
平均一個星期都有一個

winghin726
初級會員

UID 39521
積分 90
經驗 -5
YK幣 46
帖子 115
精華 0
註冊 2011-1-7
用戶註冊天數 4860
用戶失蹤天數 4447
性別 男生
狀態 離線

99.9%一定會話比你牙媽聽,0.1%有希望

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5365
用戶失蹤天數 855
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

我今日先係學校同人聯機完泥

Shirle~Y~雪
普通會員

在線王勳章  
UID 16702
積分 1545
經驗 463
YK幣 38
帖子 473
精華 0
註冊 2008-9-21
用戶註冊天數 5698
用戶失蹤天數 4594
來自 地球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-26 09:12 AM  資料 文集 短消息  603804549 chansuetmui064035@yahoo.com.hk
講你咪同丫媽say19700個sorry....佢可能見你知錯...
送你出國都唔定

n3ph223172
高級會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 37881
積分 4354
經驗 273
YK幣 537
帖子 1945
精華 0
註冊 2010-11-6
用戶註冊天數 4922
用戶失蹤天數 168
性別 男生
狀態 離線

你媽要送你出國留學 ...?

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4840
用戶失蹤天數 3766
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

打PSP(?!)-v-
訓導處一定會話比班主任知;
班主任正常都會話比你阿媽知; ((問題係佢正吾正常先-,-
你阿媽九成會鬧加打鑊你甘嘅;
所以; 如果想出國;
我諗; 都幾難啦......
依家只可以講一句;
GOD BLESS U~!!;(

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
Megor (Yani)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37191
積分 1461
經驗 230
YK幣 433
帖子 330
精華 0
註冊 2010-10-11
用戶註冊天數 4948
用戶失蹤天數 4563
來自 NP
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 gtavc2007 的帖子

我就以我果間中學的近似個案作為例子:
我果間Band1中尾學校.
我地校規係講明唔比帶電話,
前果排我果班有個同學上堂電話響左,
訓導記左佢1個缺點 + 叫佢家長黎學校攞番部電話 .

我個人(上年)記缺點經驗 :

1 : 上堂食香口膠
= 1個缺點
2 : 攪同學下面
= 1個缺點+打比我家長
3 : 玩野打爆左個火警鐘 , 驚動消防、警方、救護人員
= 1個缺點+約我家長去學校"傾計"+比班主任恐嚇,問我係咪想停課

我覺得佢應該會通知你家長 , 如果佢收左你部p , 即係要等你家長黎學校先攞得番 .
你呢單野有:
100%操行降Grade
98%通知你班主任
90%記缺點
75%通知你家長

50%係老師心目中你係壞學生
35%叫你家長黎學校
0.1%踢出校
100%你要繼續UE,繼續NST,繼續C$0

財神. (這帳已被阿鋒KO了)
普通會員

論壇週年紀念星章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 36972
積分 2000
經驗 167
YK幣 146
帖子 501
精華 0
註冊 2010-10-2
用戶註冊天數 4957
用戶失蹤天數 4300
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Megor 於 2011-2-26 08:40 PM 發表。 
我就以我果間中學的近似個案作為例子:
我果間Band1中尾學校.
我地校規係講明唔比帶電話,
前果排我果班有個同學上堂電話響左,
訓導記左佢1個缺點 + 叫佢家長黎學校攞番部電話 .

我個人(上年)記缺點 ...

最後果個笑點

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 Megor 的帖子

部P唔係我的說
加上我講左比佢地聽唔係我
聽日應該會dig我出泥照肺

kk987654321 (ssad)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 36497
積分 8177
經驗 269
YK幣 722
帖子 946
精華 0
註冊 2010-9-12
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 3228
性別 男生
狀態 離線

發表於 2011-2-27 06:31 PM  資料 文集 短消息  harryleung18@yahoo.com.hk
回覆 #13 gtavc2007 的帖子

係唔係挽mhp3rd?

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 kk987654321 的帖子

頂 你點知ga @@