論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

bettyty

myYK

在線人數: 1 (會員: 0)

2015-5-7          有360 度google map,好像身臨其境睇場地,發現一處好場地

公司最近有個seminar要開,搵場地真係好煩,唔去現場睇又唔放心,次次都要去到場地睇都幾麻煩,點知俾我發現一樣好神奇嘅嘢~ 你哋可以click入去睇下~
https://maps.google.com.hk 試試搜索‘百本人才培訓學院’。

哈哈,我已經「企」咗係場地門口,所有景觀一目了然!

跟住就可以繼續「移動步伐」細細參觀啦。點擊地面顯示的箭嘴,可以選擇向邊個方向移動,入門已經見到地方寬敞新穎,燈光明亮,全層地毯能有效防止噪音,感覺好舒適。

點擊鼠標向上下左右移動,可以「轉身」,企係同一個位置,由唔同角度觀察,勁!

繼續點 ...

2015-5-7 10:30 AM - 1492 查看 - 0 評論
   2015-4-28          有360 度google map,好像身臨其境睇場地,發現一處好場地

公司最近有個seminar要開,搵場地真係好煩,唔去現場睇又唔放心,次次都要去到場地睇都幾麻煩,點知俾我發現一樣好神奇嘅嘢~ 你哋可以click入去睇下~
https://maps.google.com.hk 試試搜索‘百本人才培訓學院’。

跟住就可以繼續「移動步伐」細細參觀啦。點擊地面顯示的箭嘴,可以選擇向邊個方向移動,入門已經見到地方寬敞新穎,燈光明亮,全層地毯能有效防止噪音,感覺好舒適。

點擊鼠標向上下左右移動,可以「轉身」,企係同一個位置,由唔同角度觀察,勁!

繼續點 ...

2015-4-28 09:27 AM - 1418 查看 - 0 評論
   2015-4-27          多款健康食品系列都做緊優惠,咁就唔好錯過啦!

【健康飲食篇】好消息!多款健康食品系列都做緊優惠,挪威阿斯麥系列產品、草姬系列、樂道三七茶包系列、果醋之尊、蔴鑽農坊無添加茶飲禮盒、御醣方茶、德國寶家電、荷蘭進口天然無味椰子油、加拿大日本進口佳品等等,全部均以筍價發售!想追求健康生活,咁就唔好錯過啦!

百本會員服務中心
灣仔莊士敦道137-139號新盛商業大廈3字樓
(港鐵灣仔站A3出口,海皇粥店樓上)

營業時間:(公眾假期 照常營業)
星期一至日 10:30 - 20:00       

快d黎掃貨啦~~~~!!!

[img]http://www.tuoziyimin.com/data/attachment/forum/2015 ...

2015-4-27 09:09 AM - 1442 查看 - 0 評論
   2015-4-24          有360 度google map,好像身臨其境睇場地,發現一處好場地

繼續點 ...

2015-4-24 10:15 AM - 1367 查看 - 0 評論
   2015-4-24          韓國熱賣貨品應有盡有,有買趁手,售完即止!

【韓國熱賣系列】多款大熱韓國品牌經已上市,全部均以特價發售!TONY MOLY 系列、CLOUD 9美白祛斑精華、ETUDE HOUSE系列、「呂RYOE」洗頭水護髮素系列、LA ROSE玫瑰鍋、美白去漬去垢牙膏、等等,貨品應有盡有,有買趁手,售完即止!

百本會員服務中心
灣仔莊士敦道137-139號新盛商業大廈3字樓
(港鐵灣仔站A3出口,海皇粥店樓上)

營業時間:(公眾假期 照常營業)
星期一至日 10:30 - 20:00

快d黎掃貨啦~~~~!!!

...

2015-4-24 10:06 AM - 1457 查看 - 0 評論
贊助網站