論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

milanda

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2016-10-12          馬嘉均 新派台歌 [仍未忘記]

https://www.youtube.com/watch?v=ZVfGpdaZaZ0

經過歲月洗禮,我們仍然記得最初很想做一件事情的那股衝勁嗎?

馬嘉均拿著相機,走到街上很多天,拍攝了這個Lyrics Video,也謝謝Gery幫忙航拍了很多很喜歡的畫面,第一次包辦了一整個Lyrics Video,希望你們感受到他的誠意!
希望大家喜歡和Share出去。感謝!!

2016-10-12 03:24 PM - 2985 查看 - 0 評論
   2016-10-4          搖滾的李香蘭 - 馬嘉均

https://www.youtube.com/watch?v=ObDRBk-NTdY

Rock版嘅李香蘭,令馬仔突然間變成「出類拔萃」嘅豬肉佬...啊唔係唔係,音樂人至真!
如果第日馬仔示愛唱呢首歌,插住支白玫瑰,咁佢真係夠晒「Very Romantic」喇!

2016-10-4 04:27 PM - 3008 查看 - 0 評論
   2016-8-9          馬嘉均 -【我阿媽話 】

我阿媽話
曲,詞,編:英師傅
監製:英師傅,馬嘉均

a1
我 我阿媽話 就算很傻
人人話我發夢又如何
我阿媽話 就算邊個
唔合理就 當佢唱歌

b1
我成日自high
唱遍悲苦快樂的心態
我成日自buy
唱到高音搏命嗌

a2
我 我阿媽話 月歲消磨
人人話我幼稚又如何
我阿媽話 就算邊個
人人亦有佢唱嘅歌

b2
我成日自high
唱到聲嘶竭力無自艾
我成日自buy
唱到樣都變馬太

Repeat b1, b2
b3 lalala.........
Repeat a1, a2

2016-8-9 05:57 PM - 3274 查看 - 0 評論
   2016-8-9          馬嘉均 -【我阿媽話 】

https://www.youtube.com/watch?v=4TKuiCRwR7o

我阿媽話
曲,詞,編:英師傅
監製:英師傅,馬嘉均

a1
我 我阿媽話 就算很傻
人人話我發夢又如何
我阿媽話 就算邊個
唔合理就 當佢唱歌

b1
我成日自high
唱遍悲苦快樂的心態
我成日自buy
唱到高音搏命嗌

a2
我 我阿媽話 月歲消磨
人人話我幼稚又如何
我阿媽話 就算邊個
人人亦有佢唱嘅歌

b2
我成日自high
唱到聲嘶竭力無自艾
我成日自buy
唱到樣都變馬太

Repeat b1, b2
b3 lalala.........
Repeat a1, a2

2016-8-9 05:56 PM - 3156 查看 - 0 評論
贊助網站