論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

bus911
(WongkyIk)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-2-9          顯示問題

以上舊顯卡(底板顯)(年半~1年前影低既圖)

以上舊顯卡(底板顯)(換新顯卡前1個半月影低)

以下為新顯卡(GT630)

google唔到咩問題..
所以問高手
本人手頭上既game得呢隻有問題

2013-2-9 07:23 PM - 2155 查看 - 2 評論
   2013-2-2          唉..無左一排又番番黎

顯驅沒有回應已恢復..無左2個幾月,,呢個error又回歸黎我部機度
依家聯同router斷線齊夾攻本人電腦.....
快要攻陷了

2013-2-2 06:22 PM - 1791 查看 - 6 評論
   2012-10-26          獨一無二既卡...

自從戈日之後日日死driver
好開心
我已經重裝driver,重插ram+顯卡,所有可以解決既方法都試過
仍然

真係唔知發生咩事
我剩係知我乜都做唔到......
只可以係度比佢任玩
我連基本打機都無時間
十分鐘左右就死一次...
Nvidia(或者galaxy)你想點??

2012-10-26 11:51 PM - 1976 查看 - 2 評論
   2012-10-23          顯卡問題+鍵盤問題

Galaxy GT630 1GB

求解決...買左差唔多一個月左右

仲有Razer BlackWidow既黃金價/高登價太約最平幾錢(最好有信用既商店)

2012-10-23 02:50 PM - 2244 查看 - 14 評論
   2012-10-6          問野

http://www.price.com.hk/product.php?p=133936

得唔得.....諗住今天買

2012-10-6 03:35 PM - 1849 查看 - 2 評論
贊助網站