論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

專屬尐斌

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-9-15 12:35 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
依加使到一蚊都無
s0sad,等下次0用

贊助網站
6 評論

KAI徽解讀:
1. 而家,仙都一蚊都冇
2. 而家,家私到一蚊都冇?
3. 而家,屎到一蚊都冇。
4. 而家,洗到一蚊都冇。

正確答案:
而家,我屎到今個星期零用錢得返空氣,真係sad過呀sad哥,唯有等下星期零用錢從天而降先有錢用。/
而家,我個荷包仙都唔仙下,真係sad。SBT(sad but true),只好等到下次呀媽/呀爸(米飯班主)比零用果陣先有得做大佬。/
而家,因為我成日外出同埋應酬我班同學,搞到我洗哂今個星期D錢,所以到頭黎,我連荷包僅有的一蚊都用起賣旗上。最後,雖然我好sad,但幫到人,心安理德。反正星期六,就等多一兩日派零用。

btw, 開帖意義何在.︵.

今天,我飲了一包陽光檸檬茶,它的苦澀味完全不及維他檸檬茶,但它之所以好飲,在於它的甜味剛好適合我這種東方人的舌頭。再說,飲過陽光便會得知飲後的心情是多麼的痛快和舒暢。最後,我極力推薦各位,不要再飲貴得要人命的維他檸檬茶,轉飲陽光檸檬茶。

於是,我禁就要開帖了。

今天,我在路上發現一位大陸人,我發現他的外貌猶如異能者一樣,讓人感到莫名其妙的氣場就在我們身邊。

完,答完爹。

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-9-15 01:19 PM

回覆 #2 KAI徽IAK 的帖子

笑=w=

霸氣

絕對的答爹男????

x655565gf Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-15 01:23 PM

成日洗多左,有D野明知買左無錢都買= =

金錢控制力太少= =

搞到加陣破產

專屬尐斌 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-15 01:32 PM

回覆 #3 x655565gf 的帖子

咁又多左一YK幣=]

btw, 我一向膠,但唔夠樓主勁。
一打唔送:    :clown: :clown:

破產就要向政府申請啦,唔好再開廢帖,快D行動啦,例如:
去你同學屋企:打劫﹗
去做part-time
下星期實行節制生活,午餐只吃10蚊樓下既包,一日不得使用多於廿蚊。(計車錢)
<好似歐洲咁樣做>
如需買野,請自行幻想:自己有冇必要買呢樣野。
禁止與其他同學打麻將挽真錢。

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-9-15 01:41 PM

回覆 #5 KAI徽IAK 的帖子

膠我無你咁勁,打一大堆廢話夾雜小小有用既野,先生失敬

專屬尐斌 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-15 07:57 PM

回覆 #6 專屬尐斌 的帖子

你塞住我把口都冇用,因為我係用手打字=]

因為我係KAI徽IAK,所以係黎派膠。

宜家家私一件都無

sosad,等下次設計變得有用
==============================
此帖已完。

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-9-15 09:20 PM

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。