YK Forum » Online Game » AVA » ava新手一問

2012-8-31 06:09 PM ufo
ava新手一問

我想問一下Reming ton R4 好唔好用?仲有就係岩唔岩新手用,thx

2012-8-31 06:12 PM tomy11
R4新手槍...猶如一支豆豆槍....超低後座

2012-8-31 06:14 PM ufo
回覆 #2 tomy11 的帖子

咁AND65呢?我見到壇主介紹,唔知好唔好用呢

2012-8-31 06:20 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #3 ufo 的帖子

唔知

因為我未用過AND65

2012-8-31 06:21 PM ufo
回覆 #4 K-ON柴可夫CK! 的帖子

哦,唔該哂.緊買唔買r4好-,-

2012-8-31 06:31 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #5 ufo 的帖子

我覺得AMD65好用果r4

依家AMD65準星改左

右鍵 變 十 字

走射唔會變大喺特點

7.62 子彈 (壞甲)

2012-8-31 06:35 PM ufo
回覆 #6 K-ON柴可夫CK! 的帖子

緊正~AND65係步槍!?仲有幾錢左右?

2012-8-31 06:42 PM 專屬尐斌
米用R4,拉Click垃圾。

XM8吧~

2012-8-31 06:45 PM ufo
回覆 #8 專屬尐斌 的帖子

xm8都唔錯,ava入邊後座唔係好高A_A但又幾勁~

2012-8-31 09:03 PM 專屬尐斌
新手用

XM8:攻唔低、穩

R4:左健穩,右健打遠但無咁穩

Ak-107Bis:開鏡打中遠距離、打近距比較勉強

AMD65:游擊槍 / Headshot 全距離

MP7A1 (衝鋒槍):射速高,易命中、秒殺

大約如此..

2012-8-31 09:16 PM 米奇wovgha
回覆 #9 ufo 的帖子

AK74M:angel:

2012-8-31 09:24 PM KAI徽IAK
回覆 #11 death-angel 的帖子

話說我未汁過AK74M-=-
反而呢:
R4:唔zoom好準,但攻擊力個人感覺好似超遍低-=-
XM8:唔zoom又係好準,攻擊力好過R4~
AK-107 bis:開鏡就神了
AMD65:本人不會用,覺得好難用同埋冇其他槍好……即感覺攻低又唔準……(唔識用)
MP7A1:新手用衝鋒槍,可以噴死人……(射速夠,但攻差少少,所以要打左幾下先死……<本人成日用>)
M14 EBR:雖然彈數唔夠,但攻擊力夠,而且只要「一粒一粒」「一下一下」咁禁咁打,就神了。(近距離無問題,遠距離不用開鏡也很神,但不適合新手使用,後座力高得呢=]
M4跟AK:自重吧

btw, 新手用狙既話好似好D A_A唔想用狙既企係同伴後面,等佢死就汁佢把槍,得左=]

M24好神=]
R93開始怪怪
FR-F2不用多說
AWM不好用

對了,M4應該點改先好=]

頁: [1]
查看完整版本: ava新手一問