YK Forum » Online Game » AVA » [AVA]步槍新仔一問

2012-8-27 06:27 PM KAI徽IAK
[AVA]步槍新仔一問

話說,近排玩返AVA,
發玩自己用狙算好(因為有玩自由之心)
但用步同用衝鋒槍就廢到不行了,
好,問題黎了,
咩步槍先好用=]
不論近身定遠射~
(衝鋒槍就……夠玩)

問題:那把步槍較易上手?而且能近中遠射??

你寶貴既意見,會影響我買槍-_-
[size=4]禁止「點槍」[/size]

2012-8-27 06:36 PM K-ON柴可夫CK!
AK107

全部ko

2012-8-27 06:38 PM KAI徽IAK
回覆 #2 K-ON柴可夫CK! 的帖子

咁仲有冇另一把……
(因為我只係得81,000)

2012-8-27 07:00 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #3 KAI徽IAK 的帖子

易用=87000

儲多少少

2012-8-27 07:01 PM KAI徽IAK
回覆 #4 K-ON柴可夫CK! 的帖子

-_-
咁而家唯有用狙玩住先-=-

2012-8-27 08:00 PM 專屬尐斌
87000歐元比較多選擇

本人推薦 轉蛋槍:clown:([color=White]冥界小CK.mk3[/color])

近中遠全距離

Ak-107bis (87000歐元)

XM8 (87000歐元)

R4 (87000歐元)

T91 (一千點 永久)

FN-F2000 (點數 限)

CR-21 (87000歐元)

AMD65 (87000歐元)

SG556 (87000歐元)

參考

[url]http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-4911112-highlight-%E6%B7%BA%E8%AB%87.html[/url]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CK米吊我

2012-8-27 08:03 PM 仁傑
My AMD65

[img]http://i178.photobucket.com/albums/w242/expgame/AVA_120703_174027_00.jpg[/img]

2012-8-27 08:06 PM kenneth211
回覆 #7 仁傑 的帖子

啲把reload好快,射速快,
但我中意用107:em17:

2012-8-27 08:08 PM 專屬尐斌
回覆 #7 仁傑 的帖子

我係改

瞠線強化槍管 [35攻覺得低]

專家機械裝置 [配握把用]

握把 [爬文]

2012-8-27 08:12 PM K-ON柴可夫CK!
好少玩ava

應該話少玩左game

玩多左少少TF2

改善扳機=廢物:em45:

專家扳機 加速準星恢復速度

快速點射好明顯分別

[[i] 本帖最後由 K-ON柴可夫CK! 於 2012-8-27 08:13 PM 編輯 [/i]]

2012-8-27 08:45 PM KAI徽IAK
話說,我決定專練狙擊槍算了=]
步槍就用住m4a1,
衝鋒槍就mp7a1~

話說玩自由之心既狙或者散,
就識玩AVA既狙-=-
btw, fr-f2同埋AWM有冇得改好佢=[

再btw, 壇主殺左入黎我怕怕~
AMD65好冇用??

最衰部機玩唔到SF2=[
(部機lag)
如果唔係都可能唔玩AVA……
(只少唔會出現點數威能既情況A_A)

最後最後,我係有搵個資料,搵過2k fun同埋其他台灣網站,但個人都係諗唔到用咩槍……所以先開帖,但竟然有人回D咁廢既野,名唔開,但請自重。
第三個btw, 我冇搵個某人既2k fun帖-=-

2012-8-27 08:49 PM 米奇wovgha
AK-74M:angel:

2012-8-27 08:59 PM 專屬尐斌
回覆 #11 KAI徽IAK 的帖子

M4A1垃圾一把..

2012-8-27 09:00 PM KAI徽IAK
對了,M14 EBR好冇用=]
(雖說SF入面係狙黎……)

沒有垃圾的槍,只有不會用此槍的人。
呢句名言咁都未聽過,
真係汁到橙皮~(「收」賣橙皮)
世界上只有好唔好用既槍,冇垃唔垃圾既槍,每把槍都有佢特別之處,所以我先問各位用咩槍。如果有垃圾槍,咁姐係有神到冇人有既神槍,咁早陣我仲洗問你??

[[i] 本帖最後由 KAI徽IAK 於 2012-8-27 09:02 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: [AVA]步槍新仔一問