YK Forum » Online Game » <螺旋騎士團>

2012-8-9 07:11 PM vitovitohon
<螺旋騎士團>

近日我在Facebook 中看到有人postm 一個關於螺旋騎士團的介紹,
於是我的好奇心令我想去看一看這個是甚麼遊戲.
看完後,我等它由封測到公測,到玩的時候我嚇了一跳,
不用下載的Online Game又能有這樣的畫質,
真是太好玩了.我不是吹牛,不相信就進來看看!一齊玩吧!(字全部都是自己打的)
[url]http://sk.gamecyber.net/[/url]
[img]http://sk.gamecyber.net/web/images/wp/sk_1280x1024_01.jpg[/img]
不喜勿插

[[i] 本帖最後由 vitovitohon 於 2012-8-9 07:19 PM 編輯 [/i]]

2012-8-9 07:17 PM KAI徽IAK
回覆 #1 vitovitohon 的帖子

唔好意思,隻game其實都要down,
係網頁load左舊野出黎之後係要「下載」:O)
(隻game細得制,所以你唔覺要下載姐)
而事實上,隻game係好無聊,玩左一陣,真係冇咩特別既地方,要講特別只可以拉到去講「W」向上行時,角色可以一度行一度自轉,真心笑了。
相比都係近排既game,呢隻唔夠其他黎。
不過,畫面流暢度值得讚下A_A

2012-8-9 07:20 PM vitovitohon
純分享。。。。。不喜勿插

2012-8-9 08:06 PM joseman12
Steam 挽過下la  呢隻online 係比唔識steam d人挽嫁姐

介紹:結合起來,戰至核心! 《螺旋騎士團》是個持恆的世界中合作式的冒險遊戲。裝備好自己並加入《螺旋騎士團》的行列;擱淺於一個陌生的世界,他們必須探索地表下千變萬化的Clockworks並希望達到其神秘的核心。 主要功能 合作探索 Clockworks 提供的冒險挑戰最適合與好友們一同挑戰。 擊退怪物,解決難題和一起發現寶藏 ! 即時行動 不到一分鐘即可從登錄至多人冒險遊

512 MB 你就覺得唔洗down:o

2012-8-9 08:24 PM BennyChung
STEAM已經有好耐 :em35:
玩過但好悶

2012-8-9 09:11 PM keith_keith
回覆 #5 BennyChung 的帖子

同Steam個隻係咪冇分別?

2012-8-9 11:11 PM BennyChung
回覆 #6 keith_keith 的帖子

應該係, 唔同代理

2012-8-9 11:33 PM kenlol
真心 我唔係覺得D畫質差