YK Forum » Online Game » AVA » MG4KE使用心得

2012-7-12 09:57 PM 專屬尐斌
MG4KE使用心得

因本人初次使用不久,所以內容並非準確。

我覺得那個鏡必須裝上,打遠用的,

至於彈數方面,個人認為三十粒彈已經夠用,

再裝上其他配件只會要影響槍的性能,

開鏡和Ak-107差不多,打近不用開鏡已夠拼,

攻擊力〔裝鏡後〕不少,機動性方面跑的時候可以轉手槍跑......〔個人須求〕

射速勉強是可以的〔對於這把槍已經剛剛夠了〕。

總結:簡單、好用,適用於壓制敵人或火力支援

p.s.只是廢話一堆,可無須回覆!

2012-7-12 10:26 PM tomy11
我覺得太重..
9萬5..好貴...
哥哥仲儲緊錢買SG556咋..
而家得7萬2

2012-7-12 10:30 PM 我叫做MING仔
未買汁過

打爆破比人屈機動性,性能其實唔錯。殺唔到狙就比佢反殺

打血戰,入彈慢。但係可改70彈,似爽

2012-7-12 10:31 PM tomy11
一句講曬..朕錢人的玩意..9萬5 X_X

2012-7-12 10:48 PM K-ON柴可夫CK!
唔知賣唔賣槍好

又想買新槍 又想收藏槍

2012-7-12 10:49 PM 專屬尐斌
回覆 #2 tomy11 的帖子

買SA58好快進步,但所需既決心不少。

不妨考慮

2012-7-12 11:14 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #6 專屬尐斌 的帖子

2把?

cut幅圖

然後等我安慰你

2012-7-12 11:27 PM tomy11
回覆 #7 K-ON柴可夫CK! 的帖子

我岩岩見有人抽中左2把VSS A_A

連出2把/.同一條友..RIP

-================
我技術又唔係唔好既..都有1.6SD...
不過係冇錢姐= =

M16A2太廢..

2012-7-12 11:31 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #8 tomy11 的帖子

2把2年 唔錯

e把野喺神槍

消音+走射+穿甲彈+兩槍必死

417打到腳要3槍

2012-7-22 08:26 PM 黑夜`風
mg4我覺得58仲好=-=
可能係我5識用~

2012-8-1 01:14 AM benny
我發現左,彈係一定要改,,, 我覺得改20彈都好= =,加1攻擊加穩定起碼無上升甘快
可以連射幾下再放再射,多彈打遠好,太少彈又要入彈入勁耐= =

2012-8-1 10:04 AM keith
[quote][b]原帖由 [i]benny[/i] 於 2012-8-1 01:14 AM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=86126&page=1#pid949812][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我發現左,彈係一定要改,,, 我覺得改20彈都好= =,加1攻擊加穩定起碼無上升甘快
可以連射幾下再放再射,多彈打遠好,太少彈又要入彈入勁耐= = [/quote]
勁wor benny

頁: [1]
查看完整版本: MG4KE使用心得