YK Forum » Online Game » 勁舞團 » 香港《勁舞團》3.2 滑到你遙遠的附近之小企鵝篇

2007-10-13 08:39 PM ●siu_y_an§
香港《勁舞團》3.2 滑到你遙遠的附近之小企鵝篇

[img]http://news.hk.9you.com/images/au/1192253286.jpg[/img]Hello!各位玩家你地好∼惡魔之吻過多兩日就更新啦∼ 各位玩家下載左

更新檔未呀?未就快D 下載好個更新檔啦∼ 我自我介紹先ヾ(*´∀`*)ノ

我係即將會係3.2同大家見面既帝王小企鵝,個名好平凡 [細細聲講:聽

聞係因為翻譯既時間太趕,我地既企劃姐姐無幫我改到名 ( 'д` |||) ]。我

呢其實一D都唔平凡架,因為我係BOYS VS GIRLS 輸左既象徵,而且我

仲係出身名門既貴族企鵝,我平時最叻就係滑冰,唔開心我就會變身成

為一張企鵝地氈,最鐘意係食刨冰同埋痴住主人,仲有仲有我鐘意玩團

體模式架!

P.S. 用呢個樣食刨冰就至正啦  (*☉౪☉*)

Ayumi:可惡 居然係自我簡介度督我背脊 ,-_-)=○★(#'3')上下上下左右左右ABAB 隱藏絕招 我渣 紅外線藍芽納米粒子重拳

各位玩家千祈唔好咁對待寵物呀 ヾ( ̄∇ ̄)Byeヾ( ̄∇ ̄)Bye

背後傳來的聲音:講我壞話丫拿 負離子激光炮 我渣 ヾ(⌒∇⌒||||)  See You♪

[youtube]KacUseEX4cw[/youtube]

2007-10-13 08:48 PM `乜春
刀系豬仔得意d-_-++

2007-10-13 09:36 PM ●siu_y_an§
回覆 #2 小瑩_ 的帖子

貞子可愛D>V<

2007-10-13 09:37 PM `乜春
回覆 #3 ●siu_y_an§ 的帖子

呠呠豬q d @v@

2007-10-13 09:37 PM R0Ck_Y0U:]
都係隻豬可愛D-____-
貞子我俾佢客死喇!!

2007-10-13 09:45 PM ●siu_y_an§
回覆 #5 池畔派對 的帖子

咁你去死la=]
吾送^3^

2007-10-14 02:34 PM money龜
你地唔洗再講!!
我隻money龜最可愛- -V

2007-10-14 02:36 PM ●siu_y_an§
回覆 #7 money龜 的帖子

\口/
我都知^___^
不過你隻龜吾可以放係勁舞做寵物^________^"

2007-10-14 03:16 PM -Marco`朗☆
oh no=]]突然想要企鵝>V<

2007-10-14 03:44 PM ●siu_y_an§
回覆 #9 marco966 的帖子

一定要買貞子\口/

2007-10-14 03:52 PM -Marco`朗☆
[quote][b]原帖由 [i]●siu_y_an§[/i] 於 2007-10-14 03:44 PM 發表。&nbsp;[/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=8603&page=1#pid45877][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
一定要買貞子\口/ [/quote]
算la=]我改買花子XD

2007-10-14 03:54 PM ●siu_y_an§
回覆 #11 marco966 的帖子

嗚\口/
我要買貞子^3^

2007-10-15 08:27 PM ︴小健*〞
花子靚過貞子- -v

2007-10-15 08:28 PM ●siu_y_an§
回覆 #13 ︴小健*〞 的帖子

貞子令D\口/

2008-4-26 06:43 PM 卍SoNaR卍
企鵝都幾型喎~:) :) :) :)

頁: [1]