YK Forum » 綜合遊戲 » call of duty 劇情

2012-3-10 11:05 PM 23208367
call of duty 劇情

邊隻cod既劇場最精采?:em32:
本人投左black ops:em32:

[[i] 本帖最後由 keith_keith 於 2012-3-19 10:15 PM 編輯 [/i]]

2012-3-10 11:24 PM orz1515
Mw2
Bo is fuc-ing boring

2012-3-11 01:36 AM BennyChung
cod5好正 :em02:

2012-3-11 01:58 PM 23208367
cod 5 2戰feel
black ops好有電影feel:em32:

2012-3-19 07:24 PM 22306759
感謝大大的分享!

感謝大大的分享!感謝大大的分享!

2012-3-19 07:25 PM 22306759
感謝大大的分享!

感謝大大的分享!感謝大大的分享!

2012-3-19 09:40 PM 23208367
已修正可投票:em46:

2012-3-19 10:14 PM tomy11
MW2大好....
有我最愛既GHOST醬...
COD8...感覺上有小小爛尾= =
最後果一關直情想講粗口....
個馬卡洛夫係直昇機掉落黎...再俾YURI射左幾槍都唔死...
大佬無敵論= =
===================
COD7...覺得係最真實一集既COD...
有黑鳥玩...
可惜我都係唔太中意個古仔= =
===================
玩STORY..我都係中意MOH多D....
COD其次

2012-3-19 10:17 PM 23208367
回覆 #8 tomy11 的帖子

mw3結局果關無聊到:em35:
cod7既故事我覺得最正:em32:

2012-3-19 10:21 PM tomy11
回覆 #9 23208367 的帖子

冇錯...MW3.最後果關真係打到我眼火爆= =
又冇咩HI位...打最難..又係果個爛鬼限時果到打左我半個鍾先過到...

======================
COD7...真係咁好咩...
我覺得COD6爽好多...
果D亂位..BGM...情節都編得完美...
可惜IW己玩完....冇可能再見到咁神級3既FPS了...
COD9.又係BO2...又係T社出..諗緊買唔買= =

2012-3-19 10:37 PM 23208367
回覆 #10 tomy11 的帖子

cod7打越南佬打到爽yy
cod6 我總系覺差左d野==
慢慢等cod9來臨:em32:

2012-3-20 06:25 PM tomy11
回覆 #11 23208367 的帖子

= =7有越南咩= =
7係冷戰喎- -

2012-3-20 07:02 PM 23208367
回覆 #12 tomy11 的帖子

有幾關系去越南打........

2012-4-10 05:18 PM mar041106
cod:white ops:em37:

2012-4-10 05:51 PM tomy11
回覆 #13 23208367 的帖子

不過個story係美穌冷戰黎架= =(一時諗唔起果個穌點寫= =

btw.///bo 2...官網就快開了..
話說一早有gameplay流出 ==

2012-4-10 06:38 PM 23208367
希望我粒內顯仲頂到:em28:

2012-4-17 06:37 PM Killon9boy
回覆 #8 tomy11 的帖子

個馬卡洛夫係直昇機掉落黎...只係俾YURI射左1槍
係YURI俾馬卡洛夫射左3槍,
基本上MW3嘅結局係最轟動,
MW完左
之後又出COD9 Black Ops 2

2012-4-17 07:20 PM tomy11
回覆 #17 Killon9boy 的帖子

你唔好忘記趺落黎之前都有中槍= =

GHOST之死才是最轟動!
可惡..

2012-4-17 07:34 PM 23208367
soap死果陣,我完全無feel:em141:

2012-4-17 09:42 PM tomy11
回覆 #19 23208367 的帖子

同感+1...
3隻MW...係得GHOST死果下..我有FEEL= =

2012-4-17 10:10 PM 23208367
總括黎講:
cod4除左大結局,其他情節越打越悶
mw2每個情節都好精彩
mw3開頭都算幾好,後面可以講系無聊...

2012-4-17 11:03 PM tomy11
回覆 #21 23208367 的帖子

冇法..只能怪COD6.真係神作中既神作..

己經係一個傳說黎

2012-4-26 11:10 PM 米奇wovgha
回覆 #20 tomy11 的帖子

同感+2
Ghost之死最轟動:em32:

頁: [1]
查看完整版本: call of duty 劇情