YK Forum » 家族吹水 » YK花生會第四分會

2012-1-18 09:28 PM 蛇`毒男`變態
YK花生會第四分會

本會的主要目的就是每日四圍去食花生,
派下膠咁樣
歡迎任何人加入:em37:
[hr]green[/hr]
本會會規:
1.不得參與罵戰(與自己有關另計)
2.花生殼不得亂丟:clown:
3.發生罵戰/發現膠人時請盡快趕去食花生:clown:
4.請自行購買花生,不得向人乞膠/花生
5.如被公認為膠人者將會被逐出會
6.不得反毒:clown:
7.不常出現於本會者不會獲批加入:angel:
8.會長(本人)擁有最高決定權:em32:

[hr]green[/hr]
管理成員:

會長:蛇`毒男`變態(鴨)

副會長:FeiFei , K-ON柴可夫CK!

花生售賣總經理:GundamMaster

行政總裁:Steve平凡人

會長行政助理:火焰~

財政部部長:barickcyli(雞)

YK花生會銷售員:kenneth211

+歡迎加入並申請成為管理成員/申請成為友會:em37:

[hr]green[/hr][table=50%][tr][td][align=center]現有幫派[/align][/td][/tr][/table][table=50%][tr][td]花生幫[/td][td]斧頭幫[/td][td]牛油幫[/td][td]初音幫[/td][td]黑幫[/td][/tr][/table][table=50%][tr][td][align=center]話事人[/align][/td][/tr][/table][table=50%][tr][td]蛇'毒男'變態    [/td][td]火焰~        [/td][td]bustercheung[/td][td]tomy11     [/td][td]`乜鬼.       [/td][/tr][/table][table=50%][tr][td][align=center]優惠[/align][/td][/tr][/table][table=50%][tr][td]有免費花生食        [/td][td]入左每人送一把斧頭    [/td][td]有免費牛油食         [/td][td]每日一首初音歌+同人圖[/td][td]一人一枝槍    [/td][/tr][/table][align=center]ps.有需要加入此表者請PM我(FeiFei),我會盡快加入[/align][align=center]請恕我整得唔夠靚[/align][align=center]因為越多果陣越難整 整齊佢[/align]

2012-1-18 09:30 PM bustercheung
鴨鴨!!!!
:$

2012-1-18 09:30 PM tomy11
做咩咁耐先開第4會= =

2012-1-18 09:31 PM `乜鬼.
我想成為管理成員:clown:

2012-1-18 09:36 PM tomy11
回覆 #4 `乜鬼. 的帖子

我要做叔父(大誤.
話說我係第一會果陣唔係管理成員黎架咩= =

=======================
日向真係好萌:em02:

2012-1-18 09:46 PM 666118as
唔可以搶頭香tim :clown:

2012-1-18 10:11 PM FeiFei
YK花生會副會長恭祝本會成立第四分會~~~
:lol

[[i] 本帖最後由 FeiFei 於 2012-1-18 10:19 PM 編輯 [/i]]

2012-1-18 10:14 PM tomy11
回覆 #7 FeiFei 的帖子

那尼.
你幾時係副會長架..

2012-1-18 10:20 PM FeiFei
回覆 #8 tomy11 的帖子

一路都係囉= =
總會就已經係XD

:clown:

2012-1-18 10:24 PM tomy11
回覆 #9 FeiFei 的帖子

有d咁既事-_-
副會唔係我咩:em34:

2012-1-18 10:45 PM FeiFei
回覆 #10 tomy11 的帖子

自己去總會第1/5頁搵
ok?

2012-1-18 10:57 PM K-ON柴可夫CK!
路過...

離開...

2012-1-18 11:24 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #3 tomy11 的帖子

其實係因為我掛住玩mc.....:em46:

btw遲o的加番....:em35:

2012-1-18 11:25 PM tomy11
回覆 #13 蛇`毒男`變態 的帖子

mc...其實有咩好玩= =

2012-1-19 01:33 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #14 tomy11 的帖子

好好玩架:em39:

2012-1-19 01:34 PM 666118as
回覆 #15 蛇`毒男`變態 的帖子

想玩,但係唔知點玩.3.

2012-1-19 04:30 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #16 666118as 的帖子

上網睇教學,功略.....

大把:em37:

2012-1-19 04:36 PM tomy11
其實係玩咩...
我見又可以連人ser.又可以自己玩?

入人ser係點...要重新玩過?
如果走左ser..再入..都係要再起過?

其實起黎有咩用..純玩起野?

單機又有咩玩?
狂起個城?

2012-1-19 04:39 PM 666118as
回覆 #18 tomy11 的帖子

好似可以打怪咁.3.

2012-1-19 04:40 PM tomy11
回覆 #19 666118as 的帖子

....咁有咩好玩..
隻隻game都有打怪架喇 ==

2012-1-19 04:43 PM 666118as
回覆 #20 tomy11 的帖子

可能係起城打怪掛-.-''

2012-1-19 04:44 PM tomy11
回覆 #21 666118as 的帖子

....so boring =

番去打bf3仲好過- -

2012-1-19 07:32 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #18 tomy11 的帖子

正是:em37:

好好玩架:em37:

2012-1-19 11:31 PM bustercheung
儲錢mode全開.

2012-1-19 11:37 PM 666118as
回覆 #24 bustercheung 的帖子

你E+ Copy簽名la-.-?

2012-1-20 12:02 AM 蛇`毒男`變態
回覆 #25 666118as 的帖子

我地port佢啦:clown:

2012-1-20 12:05 AM 666118as
回覆 #26 蛇`毒男`變態 的帖子

個個神話Server快D比我去White List la .3.

2012-1-20 08:04 AM 火焰~
本人代表火焰~弓喜你:em09:

2012-1-20 08:17 AM 蛇`毒男`變態
回覆 #28 火焰~ 的帖子

無啦啦恭咩喜?:em35:

2012-1-21 12:41 PM 火焰~
回覆 #29 蛇`毒男`變態 的帖子

見你咁耐先開到4咪弓喜下囉:clown:
講笑]]...:em37:

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: YK花生會第四分會