YK Forum » Counter-Strike » CS 發問 » CSO-NST LS

2011-11-24 05:26 PM 專屬尐斌
CSO-NST LS

今日一上CSO-NST LS開左Game大約5-6秒就lag,
之後我關左佢,佢彈D立即終止個D出泥,成功關左又彈左個回報不回報- -
係米我部機大垃圾:orz:?我挽CS Online同幹.天使CSO-NST版又無野bo:orz:

2011-11-24 05:57 PM 小狗x托柒
回覆 #1 專屬尐斌 的帖子

1,電腦不給力
2,beta3問題多多
3,你玩緊nst個陣上緊網
4,你load game個陣系咁禁隻game禁hand左佢
5,你系windows 7

2011-11-24 06:00 PM ken3003322
回覆 #2 小狗x托柒 的帖子

佢win7玩吾到?
我玩到lo (win7

2011-11-24 06:09 PM 小狗x托柒
回覆 #3 ken3003322 的帖子

win7用mh系有問題
不過要睇埋電腦配置

2011-11-24 06:12 PM shredder
回覆 #4 小狗x托柒 的帖子

我用Win 7,,
我有時玩玩下會hang機= =
要開工作管理員先搞到掂= =

2011-11-24 06:14 PM 小狗x托柒
回覆 #5 shredder 的帖子

re #3
呢個#5就系人版黎^^

2011-11-24 06:42 PM ken3003322
回覆 #5 shredder 的帖子

me too
玩個史我會無la la低過5fps
仲要係會無la la彈
仲要搭句"max xxxxxxxx"(nst錯誤果D
遲D補圖

2011-11-24 08:09 PM 小狗x托柒
回覆 #7 ken3003322 的帖子

又一好例子
話說我XP都有少少問題
玩耐左都會狂lag(望住特殊P檔動作o既MDL)

2011-11-24 08:19 PM shredder
回覆 #8 小狗x托柒 的帖子

幾時修正下佢;?
字字字

2011-11-24 08:29 PM 小狗x托柒
回覆 #9 shredder 的帖子

關我咩事= =???
你想自己解決
就關閉所有P檔動作修改插件==
或者你可以玩CSO= =

2011-11-24 08:30 PM shredder
回覆 #10 小狗x托柒 的帖子

咁我玩番UE算==
字字

2011-11-24 08:32 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #7 ken3003322 的帖子

你試試去控制臺打

fps_max 0.1

保證你動都動唔到

我玩從來冇lag過=3=    非LS     is CSO-NST beta3

2011-11-24 08:52 PM 小狗x托柒
回覆 #11 shredder 的帖子

要怪就怪NST作者
不過呢個問題多數都系加左bot/win7先會有
我xp冇加bot玩屍三完全吾會有lag問題
正常玩開cs都知咩黎==

2011-11-24 09:12 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #13 小狗x托柒 的帖子

如果佢唔識

到時又唔識去cfg度改翻就....:em35:

2011-11-24 09:38 PM ken3003322

fps max傻仔刀識
我用泥整到D cso公開ac only 1fps
lol

搭比我個句野冇關fps事
我部機一向順
只係玩LS/BETA3會成日無la la爆lag

2011-11-24 09:40 PM shredder
回覆 #15 ken3003322 的帖子

我唔係LAG,,係直情HANG實左= =
要用工作管理員先KO= =

2011-11-24 09:42 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #15 ken3003322 的帖子

大把人唔識唔該

剛剛玩cs就唔識=3=

我之前玩UE先會甘 (原始版本)

直情要重開機~有時工作管理員都得~有時唔得

[[i] 本帖最後由 K-ON柴可夫CK! 於 2011-11-24 09:43 PM 編輯 [/i]]

2011-11-24 09:52 PM ken3003322
回覆 #17 K-ON柴可夫CK! 的帖子

我對ue最大印象係個防盜
同埋電腦風扇轉D聲..
p.s.玩其他nst吾會

2012-2-19 02:57 AM ahmw4403
佢win7玩吾到佢win7玩吾到

佢win7玩吾到佢win7玩吾到佢win7玩吾到

頁: [1]
查看完整版本: CSO-NST LS