YK Forum » Counter-Strike » 黑橘槍模第15彈 有腳橘子(入尼投下票)

2011-10-22 01:35 PM ckk97113
黑橘槍模第15彈 有腳橘子(入尼投下票)

有腳橘子,大家都知影射誰,

但是我可以遮蔽我既良心講一句,

我無影射任可人/物!

關於投票------------------------------------------------------------

由於我未整p檔(唔知點解藍寶手檔彈會出bug,整唔到)

所以唔知各位就算冇p檔,想唔想我加入ng??(如果唔加入ng,e個模組我一樣唔會發)

正題-------------------------------------------------------------------

這模組動作藍寶,模組是自己建立。

大家覺得點???由於我認為黑橘日日獨善其身,

我索性將其本人直接拿出來炸!

[youtube]oSOHiJQCz70[/youtube]

[[i] 本帖最後由 keith_keith 於 2012-2-1 02:34 PM 編輯 [/i]]

2011-10-22 01:48 PM dpgtooldpg1
橘破人亡...
好正:lol

2011-10-22 03:10 PM thomas2011ma
回覆 #1 ckk97113 的帖子

黑橘槍模第15彈唔是黑橘槍模第13彈?

2011-10-22 03:12 PM ckk97113
回覆 #3 thomas2011ma 的帖子

13係鷹眼

14係m14

so e把係15

2011-10-22 06:58 PM w3470921
睇唔到係D咩野黎-___-

2011-10-23 03:53 PM 小音~^v^~
一個好似橙ge東東:em36: :em36:

2011-10-23 03:58 PM xji3xji3u83nji3
有一點香蕉的感覺 不過丟橘子洩恨漫爽的:wink:

2011-10-29 11:14 PM ckk97113
回覆 #6 小音~^v^~ 的帖子

我講白d啦,

e隻係黑橘個隻logo,唔似咩??

2011-10-30 12:35 AM hiuwu7
我好耐冇改槍啦~~
正題:唔似橙但係好得意@w@ 支持...

2011-12-31 10:58 AM s6990115
我喜歡

哈哈哈
帥喔
橘破人亡

2012-1-2 10:43 PM h1564h1564
應該整黑色呀媽 黑橘

2012-2-3 12:42 PM 今天沒放假
嘎咧,橘子應該要改成黑色的

橘破人亡 ← nice:lol

頁: [1]