YK Forum » 論壇站務 » 點解夠分都唔升?!

2011-7-27 04:25 PM 東城@Brian
點解夠分都唔升?!

恭喜!您的等級已提升為【Conqueror】,
現在開始,您的權限調整如下:
===========================================================
◎ 閱讀權限: 20
◎ 允許積分轉賬
◎ 允許使用搜索: 允許全文搜索
◎ 允許使用暱稱
◎ 允許發起懸賞
◎ 允許簽名中使用 Discuz! 代碼
◎ 最大簽名長度: 200
===========================================================
[size=5][color=Red]再次升級需要200點積分[/color][/size],請再接再勵!
如欲瞭解詳盡資料,查看 [我的權限]

以上係系統send ge短信息
但我而家[color=Red][size=5]215分[/size][/color]都仲未升,點解會咁!!

2011-7-27 04:31 PM 葉吻
回覆 #1 東城@Brian 的帖子

你係差二百分升,唔係二百分就升
升三星係要300分,佢比你果時係你岩岩升兩星(100分)
佢未話你差二百分lo
想快升?
回多d貼,同我打多d圖戰啦:L

2011-7-27 04:33 PM barickcyli
回覆 #2 葉吻 的帖子

錯多掛機,多搞D Bug 出泥, 學我掛3個鐘有400分

2011-7-27 04:36 PM 葉吻
回覆 #3 barickcyli 的帖子

話,點解你三個鍾就有4百分/.\
學你咁講...
咁我未15日內可以升做king的說=口=??

2011-7-27 04:41 PM bustercheung

我40日都千幾分啦.......:em34:

2011-7-27 04:43 PM davidlee1235
我而家就掛機,我要50權!!!

2011-7-27 04:44 PM 秘密行動
[color=#ff0000]本區只限超級版主及壇主回覆或解答文章,如非必要,
其他會員及非所屬管轄版區的版主請盡量不要回覆。(文章發表者除外)
[b](與事情無關者的回覆可被每篇扣2分)[/b][/color]

2011-7-27 04:45 PM 葉吻

大佬,你趕升lv都可唔可以打圖戰對題準d呢...
如不是...圖戰有什麼樂趣:'(

2011-7-28 09:05 PM kenlol
樓主問題己解答

應關帖

頁: [1]
查看完整版本: 點解夠分都唔升?!