YK Forum » Blog » 轉頁Music不中斷

2007-8-26 03:05 PM ●siu_y_an§
轉頁Music不中斷

轉頁Music不中斷(無論留cm/打XG時都唔會中斷音樂..比你輕輕鬆鬆咁打字)

首先去此網:
   [url]http://goodies.zitez.net/xanga12.php[/url]

有3樣野你要輸入/選擇
Your Xanga ID : 你xanga既ID〔ID即係上XANGA,,網址最尾果個名〕
Music's URL: 音樂網址〔COPY你想整落XANGA既音樂網址〕
Loop the music? 是否轉頁不中斷?〔選yes〕

填好後,就按Generate

下面就會多左個格,格內就係你個code

將個code放去header最上就得

使用〔轉頁不中斷.MUSIC語法〕小貼士*"
當你想轉歌既時候,,就可以直接COPY你想轉既歌既LINK,,highlight落你舊歌條link到,,
咁就唔駛重覆以上輸入乜野物野既步驟喇"*因為你個code係擺落header既最上,,
所以轉首新歌既速度奇快****希望可以幫到你地啦^^v

注意1 : 當你修改或打新日記,會開新視窗的
注意2 : 你要將你原本既背景音樂刪除
注意3 : 改標題既語法會失效

有D歌我可能無上載到,,但你又想要既,,
你就可以係msn到SEND首歌比我..我幫你整條LINK"
Add完無論我在唔在線都同我講低自己係貓貓到黎要比我上載歌..
當我send完首歌條link比你之後我會即刪你名~以免過多msn人名造成混亂..
*_多謝合作

2009-2-28 04:42 PM 蕃茄BAbii
可唔可以播幾首歌?!

2009-2-28 04:45 PM 蕃茄BAbii
MSN+左你-.-

2009-12-13 02:29 PM bb_irenekei
thx for sharing

2010-1-11 11:42 PM iamGhOsT`
tH3 f0r sHaRinG,,,,,xD`

2010-1-28 10:59 PM ★`深babii;]
十卜=]
無借

頁: [1]
查看完整版本: 轉頁Music不中斷