YK Forum » 軍事 » 有感而發

2010-3-20 04:31 PM XDD
有感而發

在下最近少了上網(因為瘋狂的功課和測驗- -)

最近看了軍事區的幾個回覆,

發現這裡多了些對軍事很有興趣,而對軍事又很熟識的人。

其實小弟的認知實在有限,吹錯水的情況實在不少。

回正題:

其實在下發此一帖,鈍粹提醒大家討論軍事時應有的態度。

首先,不知道的話,就要不恥下問,知的人亦應當盡力回答。

沒有人能知道所有的軍事知識,在下其實期望大家能也討論的方式,作出一些有質素的回覆或是結論,以收互相學習之效。

眼見不少人被某些電腦遊戲誤導,謹希望一些初入軍事區的會員,可以賞試去其他網站搜集一下資源,以正大家視聽

最後,謹希望大家在討論時,互相尊重,尊他人發表的意見。

2010-3-20 05:23 PM BennyChung
[quote][b]原帖由 [i]XDD[/i] 於 2010-3-20 04:31 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=53657&page=1#pid560160][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
沒有人能知道所有的軍事知識,在下其實期望大家能也討論的方式,作出一些有質素的回覆或是結論,以收互相學習之效。

眼見不少人被[color=Red]某些電腦遊戲[/color]誤導,謹希望一些初入軍事區的會員,可以賞試去其他網站搜集一下資源,以正大家視聽

最後,謹希望大家在討論時,互相尊重,尊他人發表的意見。 [/quote]
CS + CSO :em35:

2010-3-21 02:35 PM chiu
其實香港都冇幾多機會可以見到用到槍械,最多都只有槍game同一d特別日子先見到軍事事物,即使有興趣都可能會收錯料都唔出奇,多d討論可以認識正確既野..
近期有隻Bad Company 2 像真度好高,
最小冇野令我覺得好假同冇現場感,同時令我再次確認....用光學瞄準器一定比用開放式瞄準器既瞄準速度快

2010-3-21 06:55 PM BennyChung
回覆 #3 chiu 的帖子

Bad Company 2 ~O~
Call of Duty 6 都好好玩wo @@

2011-5-8 08:31 PM 星雲
戰地風雲3 仲靚d畫質;P

2011-6-26 09:13 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #2 BennyChung 的帖子

CSO係CS ge一種黎:clown:

2011-6-30 06:25 PM kenlol
總之都係槍GAME先會認識到

2011-6-30 06:33 PM GundamMaster
回覆 #5 星雲 的帖子
我部機應該run唔到
不過我都有其他槍game玩

回覆 #1 XDD 的帖子
係好多玩CSO的入左泥...

2011-6-30 11:10 PM alex15148
回覆 #4 BennyChung 的帖子

cod6畫質唔得:Q 不過solo play好難玩:L

2011-7-13 03:07 AM m4a11130
我玩cod4唔洗5分鐘就死左- -
睇黎我唔岩玩呢d game

頁: [1]