YK Forum » Online Game » Mabinogi » 你係瑪奇叫咩名??

2008-11-16 06:56 PM R0Ck_Y0U:]
你係瑪奇叫咩名??

我未試過係度
(仲話自己係版主.xD)
係貝婷+我啦.XDD

甘樣打介紹  E.G

[size=4][color=red]---------------------------------------------[/color][/size]
[size=4][color=red]瑪奇SER : 貝婷
CHANNEL幾最多 : 1 / 8
姓名   今日晴乂欣
性別   有時男,有時女- -
所屬公會 : 逍遙
有冇情侶 : 冇
----------------------------------------------[/color][/size]

2008-11-30 07:02 PM 零度深水
瑪奇SER : 安ser
CHANNEL幾最多 : 5/7
姓名   dennisau
性別   有時男,有時女
所屬公會 : no

2008-12-21 03:06 PM 奇拿
瑪奇SER : 安黛利
CHANNEL幾最多 : 1/3/5/6
姓名   calvincheung
性別   有時男,有時女- -
所屬公會 : 黑暗帝國
有冇情侶 : 有,唔講你知

2009-2-4 03:09 PM ilovejoe
瑪奇SER : 安ser
姓名   hkcj123
性別   女
所屬公會 : no

2009-8-22 11:10 PM punk
瑪奇SER : 安黛利 + 發麗莎
CHANNEL幾最多 : 1/3/9
姓名   零度瞅(安)松剛本治(愛)
性別   男
所屬公會 : 冰雪領域(安)娜歐的貓(愛)

唉,瑪奇越黎越唔掂,橘子呢個代理商淨係識賺錢,成日搞埋d唔呢啦耕既活動,
又lag,線路唔穩定,所以暫離瑪奇了。

2009-9-26 02:14 PM 緋乂夜
瑪奇SER : 貝婷
CHANNEL幾最多 :  8
姓名   緋乂夜 , 紫靈乂玥
性別   女
所屬公會 : 海神(夜)  元素(玥)

2011-7-4 02:40 PM 財神.
瑪奇SER : 安SER
CHANNEL幾最多 : 1 /5
姓名   鋒囝
性別   男
所屬公會 : 一流浪小貓一
有冇情侶 : 有

2011-8-21 11:21 PM ktp22101
瑪奇SER : 海琳
CHANNEL幾最多 :1-5
姓名   nightrainyin
性別  女
所屬公會 : 冇

頁: [1]
查看完整版本: 你係瑪奇叫咩名??