YK Forum » Blog » `XanGa 60問[♥]

2008-6-10 07:41 PM ●siu_y_an§
`XanGa 60問[♥]

xG 60問` y0y0
ReaDy 未 ? Let g0 !
1` [♥]你叫咩名先 ?
2` [♥] 你幾大 ?
3` [♥]幾時Birthday ?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
xG篇 *Xanga
4` [♥]xG account係咩 ?
5` [♥]計埋之前呢個係第幾個xG ?
6``[♥]xG 係咩色為主 ?
7` [♥]xG用緊咩歌 ?
8` [♥] xG有無signin lock ?
9` [♥] xG sUB左幾多人 ?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
生日篇*Birthday
睇下你記吾記得D朋友仔生日先 嘻嘻`

10` [♥]邊個係1月生日?
11` [♥]邊位2月生日架 ?
12` [♥]3月生日既有邊個 ? 
13 [♥]`4月架呢 ?
14` [♥]5月記吾記得先 ?
15` [♥]6月有邊個呢 ?
16` [♥]7月呢 ?
17` [♥]咁8月呢 ?
18` [♥]9月喇喎 記吾記呀 ?
19` [♥]咁10月呢 ?
20` [♥]咁11月呢 ?
21` [♥]12月喇 記吾記得呀你 ?
愛情篇* Love
22` [♥] 初戀發生左未 ?
23`  [♥]依家有無拍拖先 ?
24` [♥] 對上一次拍拖係幾時 ?
25` [♥] 同邊個呀 ?
26` [♥]拍過幾多次拖 ?
27`[♥] 同Ex B0y / Girl fd 仲有無朋友做 ?
28` [♥]你是*再見不是朋友的人嗎 ?
29` [♥]依家中意邊個呀 ?
30`[♥] 暗戀定係明戀 ?
31 [♥]`想吾想拍拖呀 ?
朋友篇*
32` [♥]邊個同你最FD ?
33` [♥]邊個係小學識到依家都仲FD ?
34` [♥]邊個幼稚園識到依家仲有聯絡 ?
35` [♥]你的朋友都是GAG人嗎 ?
36` [♥]你的朋友都是玩得之人嗎 ?
37` [♥]點先做到你好朋友 ?
38` [♥]好朋友的定義是什麼 ?
學校篇*
39` [♥] From幾呀你?
40 [♥]` 讀邊班 ?
41` [♥]你果班好唔好玩 ?
42` [♥]你果班多吾多歡樂 ?
43` [♥]你地果班邊個最令仔 ?
44` [♥]你地果班邊個最令女 ?
45 [♥]中唔中意你自己果班 ?
46` [♥]學校最唔中意邊個老師 ?
47` [♥]中唔中意校長 ?
雜問*
48` [♥]覺得自己係唔係開朗既人 ?
49` [♥]憎唔憎第三者 ?
50` [♥]自己係吾係好既情人 ?
51` [♥]會唔會好易吾開心 ?
52  [♥]`怕唔怕死 ?
53` [♥]驚唔驚自己一陣間就會死 ?
54` [♥]驚唔驚鬼 ?
低能篇*
55` [♥]有無試過跟住地下D階磚一格一格咁行 ?
56` [♥]有無試過食完飯將D食剩既送撈埋一齊玩 ?
57` [♥]有無試過打去人地屋企問人地係邊 ?
58` [♥]有無試過見到D制好自然咁0拍?0拍去 ?
59` [♥]有無試過打去M記應徵熱線問KFC請唔請人 ?
60`  [♥]呢份問卷值幾多份呀 ?

The EnD*The EnD*The EnD*The EnD*The EnD*The EnD*

2008-6-10 07:43 PM `乜野.
真係幾無聊bor*v*~

2008-6-10 09:58 PM Heib
kk.你做我就做=.=

2009-8-27 11:30 AM KwaN_RaChEl
ThZ" f0r SharinG;]

2010-11-3 09:09 AM m_love_love
借;]
C0Mm3t;]

頁: [1]
查看完整版本: `XanGa 60問[♥]